|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
CTT Pasionat
Data înscrierii: 21/Dec/2006 Mesaje: 55 Locație: Arad/Timisoara
|
Trimis: Vin Mar 02, 2007 12:55 pm Titlul subiectului: Infinity Kappa 682.7CF vs. MacAudio Super Audio 2.16 |
|
|
De curand am achizitionat un amplificator (4 canale) si ma simt "nevoit" sa-mi completez sistemul cu inca o pereche de difuzoare de putere adecvata; am pe fata Infinity 6822CF si pe spate difuzoarele originale (care vor fi inlocuite de cele actuale de pe fata).
M-ar interesa (daca cineva a auzit aceste modele) cum se aud, mai ales pe partea de joase.
As prefera sa merg pe Infinity pentru ca se potrivesc fara adaptor si sunt mai puternice, insa la cele care le am acum nu prea sunt multumit de cum se aud pe joase (comparativ cu DLS 257 pe care le-am avut inainte). Apropo, stie cineva ce material ii ala MMD? (ca din asta e facut tweeter-ul la Kappa)
MacAudio Super Audio am auzit intr-un magazin (la volum destul de mic) si mi s-au parut ok (si au si tweeter din matase), insa m-as cam complica cu montatul ca deja am dat cam multe gauri in usi (si au nevoie si de adaptor).
Eventual recomandari de difuzoare (6x8 sau 6.5) care sa coboare bine in frecventa in acelasi domeniu de pret?
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
ygu_anna
Data înscrierii: 13/Mar/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Mar Mar 13, 2007 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cred ca ar trebui sa ramai pe dls-uri ... suna mai bine decat infinity sau m.a. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|