|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 9:29 am Titlul subiectului: Infinity Ref-6510cs |
|
|
Vreau sa va intreb ce parere aveti despre difuzoarele acestea.Le-am avut montate pe un Hyundai Accent si nu am fost chiar asa multumit.Mi se pare ca la bas sunt slabute, iar inaltele parca se aud cam tare pentru urechile mele.A trebuit sa le tin pe -3Db.Mentionez ca le-am avut puse pe un amplificator de 2x70W RMS facut de mine cu TDA7294,deci nu se poate spune ca n-au avut putere.Momentan astept sa imi vina o octavia 2 si ma tot intreb daca sa le vand si sa iau in schimb niste difuzoare DLS, tot cam in aceeasi gama de pret.Ce parere aveti? Merita chinul sa le vand si sa iau altele sau sunt eu prea pretentios?Mentionez ca prefer calitatea sunetului,dar sa se auda tare.Nu ma intereseaza cat de tare duduie, atata timp cat se aud tare si clar.Oricum, nu pot sa cer bas de la ele.Pentru asta am subwooferul
Astept parerile voastre.Merci.
http://schnaeppchen.fotopoint.de/Car-HiFi/Autolautsprecher/INFINITY_REF_6510_CS.html |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Difuzoarele ar trebui sa fie bune calitativ. Ai incercat sa vezi cu alta statie ce fel se aud. De obicei apar diferente mari aici: dinamica sunetului scos de amplificator.
Mai poate sa fie si vina player-ului pentru calitatea sunetului. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca amplificatorul este destul de bun, mai ales avand in vedere ca piesele m-au costat 800.000.Integratul TDA7294 este destul de apreciat in lumea hi-fi, avand etajul de iesire D-MOS.Oricum,fata de orice amplificare din player, este mult deasupra.In casa,cel putin, se aude exceptional pe niste boxe sony SS-MF450H.Playerul este un Pioneer DEH-5700MP,care de altfel are o rotita stricata la motorasul care scoate cd-ul si acum nu merge decat pe radio Crezi ca se poate schimba acea rotita pe undeva?
Apropo de amplificatorul home-made, l-am comparat pe aceleasi difuzoare cu un Alpine MRP-T220 si pot spune ca se aude mult mai bine al meu.Bineinteles, si puterea este totusi putin mai mare. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|