Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Infinity REF 7521A VS. JBL GTO 75.2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
banderas

Data înscrierii: 22/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 17, 2007 10:18 pm    Titlul subiectului: Infinity REF 7521A VS. JBL GTO 75.2 Răspunde cu citat (quote)

Salut. Ma aflu intr-o mica dilema, si daca puteti sa ma ajutati cu cateva sfaturi v-as fi recunoscator...
Am un Pejo 206 hatchback si vreau sa imi montez o statie + subwoofer.
Ca subwoofer sunt cat de cat hotarat pe asta: Infinity Kappa Box 12 (ales din motive de spatiu, de frecventa minima redata si ca sealed s-ar auzi mai curat din ce am citit pe aici), acum vine alegerea (dificila): cu ce statie sa il amplific ? cu Infinity REF 7521A sau cu JBL GTO 75.2 . Eu m-am uitat la amundoua statiile si par cam la fel la specificatii, doar ca JBL ul este mai puternic cu 7 W , conteaza asa mult astia 7 ? mai exista si alte diferente intre statii ?
Eu tind spre Infinity ca sa fie aceeasi firma ca subwooferul, dar nu sunt hotarat deloc, tocmai d-asta apelez la cunoscatorii in domeniu ... Smile

P.S. HU este un Alpine Alpine 9854R

Mersi.

Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Apr 17, 2007 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parerea mea ar fi sa mergi pe linie infinity !
si JBL si INFINITY sunt facute de acelasi brand ... infinity totusi sunt mai scumpe ... in cazut tau diferentza este de cateva sute de mii ... !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Apr 18, 2007 6:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

infinity, deoarece are DBO
Sus
banderas

MesajTrimis: Mie Apr 18, 2007 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si DBO asta ce face mai exact ?

iar in privinta alegerii, credeti ca e buna? oare se va auzi bine la masina mea?

Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 12:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dynamic Bass Optimization™ (DBO) circuit – Provides variable fi ltering with adjustable "Q" below 100Hz, far beyond conventional "Bass EQ" circuits, by allowing the low-frequency output to be optimized for specifi c subwoofer applications.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 7:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa inteleg ca un bass bost mai fitzos numit... Laughing .
Sus
banderas

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha, pai fiind "far beyond conventional "Bass EQ" circuits" trebe sa fie bun Very Happy
banuiesc ca nimeni nu a ascultat combinatia asta de statie + sub (sau macar una dintre ele), si deci as cere degeaba pareri despre cum se aude. dar teoretic ar trebui sa se auda bine in hatchback nuu ?? (nu doar sa tremure masina, ci sa se si auda ...)

Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Vin Apr 20, 2007 1:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa tremure si masina Very Happy am ascultat infinity si mi se pare peste jbl...acolo un pic.
Sus
banderas

MesajTrimis: Vin Apr 20, 2007 11:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai eu sper sa fi facut o alegere buna cu Infinity (statie si subwoofer) ca vreau sa se auda bine calitativ, nu sa dezmembrez masina. Dar din ce am tot citit pe aici numai de JBL se vorbeste...
cumnatu
Pasionat

Data înscrierii: 01/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Mai 08, 2007 11:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut ...eu am un infinity 7541a, luat acum ceva timp cand era o caruta de bani, dar credema ca sunt fff. multumit de el face toti banii (am avut si magnat si alpine si blaupunkt deci am repere de comparatie) mergi cu incredere pe infinity, eu zic ca este peste jbl.
Sus
banderas

MesajTrimis: Mar Mai 08, 2007 7:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru pareri, sunt 99 % convins pe Infinity, acu mai trebuie sa strang cativa bani si o sa le iau ...
o sa va spun impresii dupa ce le pun pe masina ..

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum