Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

infinity

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
limba

Data înscrierii: 23/Apr/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 24, 2007 12:25 am    Titlul subiectului: infinity Răspunde cu citat (quote)

am o skoda octavia 1, HU - Alpine 9856 R, pe fata - sistem Alpine SPE 17 CS.Pentru spate am cumparat deja infinity kappa 693.7i insa nu le-am instalat intrucat am comandat la be loud amplificatorul infinity REF 7541 A care sper sa vina astazi.As avea si eu mai multe intrebari pentru cei care se pricep:
1Aveti idee cum ar putea sa sune sistemul in formula asta?
2)Daca schimb sistemul de pe fata ce imi recomandati? Eu m-am gandit fie la infinity kappa 60.7 CS fie la hertz hi energy
3)Pot fi amplificate si cele de pe fata si cele de pe spate cu infinity REF 7541 A sau e mai bine sa amplific doar spatele si sa opresc pentru subwoofer?
4)Unde gasesc in Bucuresti Hertz cam ce as avea eu nevoie pentru fata?
Va multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Apr 24, 2007 7:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca posesor de difuri dls nu pot sa-ti recomand decit dls. eu unul cred ca ms6a sint peste hsk si sint si mai ieftine. stii cit costa hertz hsk 165? 820 ron.
pt un sunet cit mai bun, cit mai placut pt sofer este ft indicat ca sa se amplifice fata, spatele nefiind important decit pt pasageri. asadar eu iti recomand cu mare caldura DLS.
P.S. in cazul in care doresti sa asculti difuzoare dls (fara sub) da-mi un pm.

L.E. am uitat sa mentionez ca eu acum am dls c6a

Ultima modificare efectuată de către chris la Mar Apr 24, 2007 11:41 am, modificat de 1 dată în total
Sus
limba

Data înscrierii: 23/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Apr 24, 2007 10:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chris ai pm! merci mult pentru raspuns!
Sus
chris
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 29, 2007 12:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

s-a hotarat sa nu mai ia infinity ci dls ms6a dupa ce a ascultat c6a.
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006

MesajTrimis: Dum Apr 29, 2007 3:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand am sa montez si eu P-uri pe masina, am sa fac si eu treaba asta....sa influentez pt jbl Very Happy dls sunt facute sa sune foarte bine, dar nu foarte tare.
Sus
chris
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 29, 2007 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6 a scris:
cand am sa montez si eu P-uri pe masina, am sa fac si eu treaba asta....sa influentez pt jbl Very Happy dls sunt facute sa sune foarte bine, dar nu foarte tare.

lui laurentiu ia placut sunetul dls. cit despre influentare din partea nu a fost, ci a fost doar parerea mea personala. pina la urma si la coada fiecare face cum doreste.
off topic - intre noi doi la capitolul muzica este o diferenta mare : eu ma indrept catre sq ceva de genul sa ai placere sa asculti o melodie care normal nu ti-ar place. (sa nu iei asta ca pe un atac la persoana)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum