Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

info alegere si instalare difuzoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Schetzu
Pasionat

Data înscrierii: 16/Iul/2006
Locație: Sibiu

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 2:41 pm    Titlul subiectului: info alegere si instalare difuzoare Răspunde cu citat (quote)

sal
am si eu o problema. am o corsa C din 2001 si am demontat fata usii sa vad ce difuri pot pune. chestia e ca difurile sunt prinse (lipite) in niste suporturi din plastic si nu pot fi schimbate. daca pun un difuzor exact pe usa metalica, cred ca magnetul va intra in contact cu geamul. as dori sa stiu cum pot instala alte difuzoare incat sa nu interfereze cu alte parti a usii.

mersi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 3:10 pm    Titlul subiectului: Re: info alegere si instalare difuzoare Răspunde cu citat (quote)

cumpara suportii, se gasesc la dealer sau in magazine specializate.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adica si la noi!
Cu acele inele adaptoare poti instala fara grija aproape orice difuzoare standard. Pretul e in jur de 40 RON. Daca vei lua difuzoare de la noi specifica ca vrei si adaptoarele de Corsa
Opel Corsa... ai sistem de 16,5 cm pe fata, nu? Sau de 13?
Sus
Schetzu
Pasionat

Data înscrierii: 16/Iul/2006
Locație: Sibiu

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 2:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nush exact ce marime au . am desfacut usa si am masurat dar au in jur de 15 in diagonala pana la membrana de caucuiuc (unde se termina, spre exteriorul difuzorului). eu cred ca ar incapea de 16,5 sau de 16 dar nu sunt sigur.
daca mati putea ajuta cu niste informatii clare despre ce pot pune in masina as putea face si eu comanda.
Opel Corsa 2001, 2 usi
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 1:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe fata la Opel Corsa ai nevoie de adaptoare si difuzoare de 16.5. Asteptam cu interes comanda ta!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum