Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Info despre specificatii la MP3/CD playere

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
symy139

Data înscrierii: 03/Sep/2010

MesajTrimis: Vin Sep 03, 2010 1:59 pm    Titlul subiectului: Info despre specificatii la MP3/CD playere Răspunde cu citat (quote)

Am o nedumerire, ca pe foarte multe site-uri gasesc informatii despre acelasi model de player da altfel spuse, sau lipsa sau mai stiu eu cum:
1) I iesire RCA sau (1 preout RCA) sau sub ce denumire o mai gasim accepta posibiltatea extinderii cu o statie pentru un subwoofer? sau mai exact ce inseamna o iesire RCA?

Gen "RCA Preout (+) 1 (Rear) RCA pre-outs enable you to easily expand your sound system."
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
symy139

MesajTrimis: Sâm Sep 04, 2010 8:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar nimeni nu poate sa imi zica?? vreau sa dau comanda cat mai curand si m-ar interesa sa stiu....
Sus
ekofresh
Pasionat

Data înscrierii: 28/Dec/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Sep 04, 2010 11:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca are 1 preout, iesire rca(tot aia e) poti pune o statie, care iti amplifica subwooferul, ori 2 difuzoare, ori 4 difuzoare, la alegere dar nu toate. Pt a amplifica si sw si difuzoare iti trebuie 2,3 preouturi. Asta in functie de fiecare statie, cu un canal(pt sw) cu 2 sau patru canele pt 4 difuzoare.
Sus
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Sep 04, 2010 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau poti pune procesorul de sunet Clarion de aici http://www.be-loud.ro/forum/viewtopic,p,86559.html#86559 si o sa ai 6 iesiri rca/egalizator/filtru hpf si cam tot ce iti trebuie pentru mai multe amplificatoare...
Sus
symy139

MesajTrimis: Dum Sep 05, 2010 4:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare,
Pana la urma m-am hotarat, asta e modelul care l-am ales. Chestia e ca am pe o masina un SONY CDX-300GT, si am conectat la iesirea de sub o statie magnat cu woofer. La modelul asta e clar, ca avand 1 iesire pentru sub, ca si specifica in cartea tehnica, si una pentru front (asa zice in specifitie) pot conecta si 2 boxe, da la modele astea mai noi, peste tot unde gasesc scrie ceva de genu cum era mai sus.

Pe mine ma interesa posibilitatea de conectare a unei statii pentru woofer, si ma gandesc ca avand doar o iesire, se poate configura din meniul player-ului ce sa iasa pe iesirea aia. In fine, alegerea a fost facuta, acu astept sa vina produsul, si blana la "lautari"
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2200UB/ Surprised
Sus
ekofresh
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 05, 2010 5:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai, poti conecta linistit statie pt sw pe iesirea aia!
Sus
symy139

MesajTrimis: Dum Sep 05, 2010 5:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ps:

Sper sa nu se supere careva, ca postez si lucru asta aici:
Oare iau 250-300 pe SONY CDX-300GT + telecomanda??
Are 1 an, si merge impecabil, n-am avut prb cu el, absolut nimic...

doar ca info...mersi...
Sus
ekofresh
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 05, 2010 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca ai noroc da, depinde cine se nimereste sa dea, dar in ziua de azi lumea cam vrea pomana! Sad
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum