|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
symy139
Data înscrierii: 03/Sep/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 1:59 pm Titlul subiectului: Info despre specificatii la MP3/CD playere |
|
|
Am o nedumerire, ca pe foarte multe site-uri gasesc informatii despre acelasi model de player da altfel spuse, sau lipsa sau mai stiu eu cum:
1) I iesire RCA sau (1 preout RCA) sau sub ce denumire o mai gasim accepta posibiltatea extinderii cu o statie pentru un subwoofer? sau mai exact ce inseamna o iesire RCA?
Gen "RCA Preout (+) 1 (Rear) RCA pre-outs enable you to easily expand your sound system." |
|
| Sus |
|
 |
symy139
|
Trimis: Sâm Sep 04, 2010 8:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| chiar nimeni nu poate sa imi zica?? vreau sa dau comanda cat mai curand si m-ar interesa sa stiu.... |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Sep 04, 2010 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| daca are 1 preout, iesire rca(tot aia e) poti pune o statie, care iti amplifica subwooferul, ori 2 difuzoare, ori 4 difuzoare, la alegere dar nu toate. Pt a amplifica si sw si difuzoare iti trebuie 2,3 preouturi. Asta in functie de fiecare statie, cu un canal(pt sw) cu 2 sau patru canele pt 4 difuzoare. |
|
| Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
|
| Sus |
|
 |
symy139
|
Trimis: Dum Sep 05, 2010 4:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare,
Pana la urma m-am hotarat, asta e modelul care l-am ales. Chestia e ca am pe o masina un SONY CDX-300GT, si am conectat la iesirea de sub o statie magnat cu woofer. La modelul asta e clar, ca avand 1 iesire pentru sub, ca si specifica in cartea tehnica, si una pentru front (asa zice in specifitie) pot conecta si 2 boxe, da la modele astea mai noi, peste tot unde gasesc scrie ceva de genu cum era mai sus.
Pe mine ma interesa posibilitatea de conectare a unei statii pentru woofer, si ma gandesc ca avand doar o iesire, se poate configura din meniul player-ului ce sa iasa pe iesirea aia. In fine, alegerea a fost facuta, acu astept sa vina produsul, si blana la "lautari"
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2200UB/  |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Dum Sep 05, 2010 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai, poti conecta linistit statie pt sw pe iesirea aia! |
|
| Sus |
|
 |
symy139
|
Trimis: Dum Sep 05, 2010 5:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
ps:
Sper sa nu se supere careva, ca postez si lucru asta aici:
Oare iau 250-300 pe SONY CDX-300GT + telecomanda??
Are 1 an, si merge impecabil, n-am avut prb cu el, absolut nimic...
doar ca info...mersi... |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Dum Sep 05, 2010 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca ai noroc da, depinde cine se nimereste sa dea, dar in ziua de azi lumea cam vrea pomana!  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|