|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
iulian1980 Pasionat
Data înscrierii: 23/Aug/2007 Mesaje: 176 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun Mar 29, 2010 8:42 pm Titlul subiectului: Informatii despre Alpine CDE-111RM |
|
|
Doresc sa achizitionez acest player si am o nelamurire.Va rog sa ma luminati si pe mine. Ce inseamna de fapt " Compatibil comenzi volan (necesita interfata optionala)" ?Se poate conecta la comenzile volan de fabrica?...Sau altfel de comenzi volan? Prezizez ca am un Renault Symbol 2009 si vreau sa ma folosesc de comenzile de la volan la care am renuntat cand am schimbat playerul stock.Daca se poate, de unde pot lua un astfel de adaptor? Sau alt player care merge adaptat la comenzile masinii mele.
Va multumesc anticipat ! |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 29, 2010 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| este compatibil cu comenzile pe volan cu o interfata adaptoare, adica niste mufe. Acest adaptor poate fi adus la comanda de diferite magazine gen be-loud,booster,alpineshop, etc. Fara acest adaptor nu iti vor merge comenzile. Stiu ca sunt cateva playere de la alpine care vin cu echipare pt comenzile volan dar pt asta trebuie sa suni la ei si sa iti spuna(ai pm cu contact). |
|
| Sus |
|
 |
iulian1980 Pasionat
Data înscrierii: 23/Aug/2007 Mesaje: 176 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun Mar 29, 2010 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Deci, sa inteleg ca da, cu ajutorul unor mufe, se poate conecta la comenzile volan de fabrica. Intreb treaba asta ca eram nelamurit.La unele playere se preciza special "comenzi volan de fabrica" la altele doar compatibile comenzi volan si atat. |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 29, 2010 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| toate au nevoie de adaptoare pt comenzi, doar vreo 4 modele de la alpine vin echipate cu interfata universala pt 9x % din masinile cunoscute, doar ca trebuie sa stii daca e si a ta printre ele si sa te multumeasca acele playere, daca nu, cumperi adaptor care costa ~200ron si merg fara probleme. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|