|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Neamtzu
Data înscrierii: 19/Ian/2008 Mesaje: 10 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Mai 12, 2008 9:21 pm Titlul subiectului: Informatii |
|
|
salut am o intrebare pt urmatoarea configuratie:P : 4x Pioneer TS-W8102SPL si 2X Pioneer TS-W5102SPL si 2x Helix SPXL 12 Competition .............kate amplifikatoare imi trebe si ce mai imi trebe pe langa....... k inka nu stiu ce imi trebe pt am baga boxele in masina  ......sincer ii prima oara kand ma bag la asa cv:-s:-s si vreau sa stiu exact ce imi mai trebe pe langa amplificatoare si woofere :-s:-s _________________ U Fuck With Me U Fuck With The Best |
|
| Sus |
|
 |
Neamtzu
Data înscrierii: 19/Ian/2008 Mesaje: 10 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Mai 12, 2008 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu mam gandit asa dar nush dak ii bine d ex pt wooferele d 12" d la pioneer : 4x PRS-D3000SPL , pt wooferele d 15" d la pioneer: 8xPRS-D5000SPL si pt wooferele d 12" d la helix: 4x Helix SPXL 1000 Competition............... mai departe nush kate baterii imi trebe sau c mai imi trebe p langa:-s:-s _________________ U Fuck With Me U Fuck With The Best |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Lun Mai 12, 2008 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
=)) si curent de unde ai, sau producii? iti trage renelu vreun cablu in masina?
Fara suparare da ce vrei tu sa faci tinand cont ca e primul tau sistem este cam aberant. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locație: arad
|
Trimis: Lun Mai 12, 2008 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce ai scris tu acolo.............pffffffffff, nici pimp my ride nu face. Ori vrei sa faci misto aici pe forum ori nu sti pe ce lume traiesti............si combinatia care ai zis-o nu e de nici o culoare oricum.....................daca esti miliardar zi-ne de ce buget dispui si poate iti facem noi o configuratie.................dar sun 90% ca e gluma  _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
| Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Lun Mai 12, 2008 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca esti miliardar cum zice bunul meu prieten raidaru, iti recomandam cu caldura ceva de genu : 1x MTX Thunder 9900 Jack Hammer Sub Woofer T9922-44 , amplificator cap de serie de la RockfordFosgate , 3 baterii , 2 capacitoare sau 3 , un cablu sanatos , 3 alternatoare, si masima buna + pe langa jackhammer sa ai si 3-4 tunder 9500 sa scoti si bass de la 50 hz in sus sai simti, si cam atat...a da , si cablarie sanatoasa , antifonare , pfff... _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|