|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
chira
Data înscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 1:42 am Titlul subiectului: Informatima si pe mine!! |
|
|
Salutare. As avea si eu 2 intrebari.
1-ce player as putea pune pe un vw bora care sa fie compatibil cu sistemul audio de fabrica(adica sa nu fie prea tare sau prea slab)?
2-credeti ca daca as schimba sistemul cu unul de 50rms si un player sar auzi mai bine decat cu acelasi sistem original + un player de 50 w?
Ideea e ca nu vreau doar tare vreau si frumos si nu as investi prea multi bani. As opta pentru un player max 5 mil+sistem original audio+ceva difuzoare pentru spate(Doar in usi)!! Plz help si pe mine
 |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 5:18 am Titlul subiectului: |
|
|
daca ai 4 sisteme pe ea, nu are rost sa le schimbi, pune-ti doar mp3 dorit si gata.. vei azi un pic mai tare decat pe cel original.
iar pr usile din spate mergi pe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/
nu stiu dc se vor auzii mai bine ca cele originale (doar pe player), dar 2 mil, merita si pasagerii din spate, nu? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|