|
|
|
Autor |
Mesaj |
bluestyle

Data înscrierii: 27/Mai/2011 Mesaje: 25 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Apr 05, 2013 2:02 pm Titlul subiectului: Inlocuire sau reparare difuzor? |
|
|
Salut. Am cumparat de curand niste boxe (2 sateliti cu difuzoare de 15 inch si 2 subwoofere cu difuzoare de 18 inch). De cand le-am cumparat, un difuzor de 15 inch nu avea calota si nu functiona. L-a mesterit un prieten, l-a curatat si i-a schimbat un fir deoarece era rupt si a devenit functional... pentru 5 minute. Mai exact cand am dat muzica mai tare, s-a intrerupt iar firul din difuzor.
Mi-a spus ca bobina este cam dusa, deoarece s-a frecat mult cu mizerie si s-a dus lacul de pe ea, iar acum face scurt si din acest motiv se tot defecteaza. Este vorba despre un difuzor Peavey de 15 inch, 8 ohm si 350 W, similar cu cel din imagine.
Ce parere aveti? Sa dau difuzorul la cineva sa il rebobineze sau sa cumpar altul? Am cautat pe internet insa nu prea gasesc difuzorul asta. Ce am gasit cu preturi intre 300 - 600 lei SH si indisponibile. Deci in cazul unei inlocuiri trebuie sa cumpar de la alta firma. Ce altceva mi-ati recomanda?
[/img] |
|
Sus |
|
 |
bluestyle

Data înscrierii: 27/Mai/2011 Mesaje: 25 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Apr 05, 2013 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am luat legatura la o firma de lacuri in incercarea de a cumpara un lac sa reziste la temperaturi inalte pt a lacui bobina sa nu mai faca scurt si tipul mi-a zis sa cumpar Poxipol si sa il folosesc, ca e bun. Ati mai utilizat asa ceva? Spunea ca lacul este special si trebuie bagat la cuptor la 160 grade si devine complicat...
Poxipol rezista pana la 120 grade celsius. Oare bobina difuzorului trece de aceasta temperatura? |
|
Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 05, 2013 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
ia legatura cu userul claudiu urban, omul face minuni in materie de reparat difuzoare!!!! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|