|
Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai in principiu ne putem intalni...sa dai o ureche in masina mea
toata treaba e sa nu se amane plecarea din motive independente de mine si asa doar in plimbare nu se merita sa vin pana in cluj...
oricum propunerea ta ramane in picioare.
daca vrei da-mi nr tau de tel pe privat.
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am gasit aici la mine cu 24 ron o banda de 5cmx10m. si la mine s-a uitat de parca vorbeam limbi straine, dupa care m-a intrebat daca nu cumva caut banda de aluminiu (ei ne stiind ca se numeste aluband) si i-am spus sa imi arate o din aia; anyway gasesti pe la sectiunea de constructii in praktiker (teoretic)
|
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
am gasit ieri banda de aluminiu, dar mi se pare al dracu de subtire...
a fost la rola de 25m si lata de 5cm si a costat 13lei.
azi o sa fac macar o portiera sa vad daca fac vreo treaba cu aia sau nu.
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 9:42 am Titlul subiectului: |
|
|
nu grosimea e vitala . important e sa se lipeasca foarte bine de tabla, sa ia perfect forma ei. si...nu te opreste nimeni sa pui 2 straturi.
_________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
asus a scris: | nu grosimea e vitala |
sau totusi... femeile te-ar contrazice
bine, atunci azi dupa ce vin de la mecanic (tre sa schimb o bucse) o sa fac o use sa vad cum iasa.
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 5:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
acum am terminat portiera staga.
am bagat vreo 40m de aluband de 5cm latime si diferenta este mica.
aproape ca nu se merita lucru...
portiera dreapta nu o mai fac ca nu se merita.
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Sep 15, 2007 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
asus a scris: | nu grosimea e vitala . important e sa se lipeasca foarte bine de tabla, sa ia perfect forma ei. si...nu te opreste nimeni sa pui 2 straturi. |
sau 3 ? sau 4 ?
ideea ii sa incarci suprafata cu multa masa, pentru a-i cobora frecventa de rezonanta.
sincer sa fiu, 2 straturi de stp m1 mi se par minimum pentru o usa de dimensiuni rezonabile.
|
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Sâm Sep 15, 2007 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
ssrli a scris: |
sau 3 ? sau 4 ?
ideea ii sa incarci suprafata cu multa masa, pentru a-i cobora frecventa de rezonanta.
sincer sa fiu, 2 straturi de stp m1 mi se par minimum pentru o usa de dimensiuni rezonabile. |
incarci incarci,dar nu se mai aseaza fata de use
treaba e ca din punctul meu de vedere nu merita oboseala "insonorizarea" cu aluband.
cano o sa ma hotarasc sa fac o treaba cum trebuie, te termen lung, o sa cumpar un Dynamat Xtreme Bulk Pack si fac o treaba care sa merite osteneala.
banda asta de aluminu e o solutie de comproms si in general nu fac compromisuri
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Sâm Sep 15, 2007 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
o&g a scris: | ssrli a scris: |
sau 3 ? sau 4 ?
sincer sa fiu, 2 straturi de stp m1 mi se par minimum pentru o usa de dimensiuni rezonabile. |
incarci incarci,dar nu se mai aseaza fata de use
treaba e ca din punctul meu de vedere nu merita oboseala "insonorizarea" cu aluband.
cano o sa ma hotarasc sa fac o treaba cum trebuie, te termen lung, o sa cumpar un Dynamat Xtreme Bulk Pack si fac o treaba care sa merite osteneala.
banda asta de aluminu e o solutie de comproms si in general nu fac compromisuri |
stai asa, nu ai pus NIMIC pe tabla exterioara ?
daca da, atunci nu ma mira ca nu obtii rezultate.
|
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Dum Sep 16, 2007 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
am pus in interiorul usii, pe tabla din primplan si pe interiorul fetei de use.
Description: |
|
Filesize: |
209.33 KB |
Viewed: |
376 Time(s) |

|
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Dum Sep 16, 2007 12:37 am Titlul subiectului: |
|
|
un test pentru a vedea daca ai folosit destul este sa bati un tabla. unde suna ciudat dupa un strat, poti fi sigur ca trebuie sa dublezi.
pana acuma nu ai facut rau
ce as adauga in stadiul acesta este niste burete cu celule inchise, pus chiar in spatele difuzorului.
|
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Dum Sep 16, 2007 9:14 am Titlul subiectului: |
|
|
in ce sa ciocane? am inteles (sper sa ma insel) ca pe tabla exterioara nu e nimic. doar pe cea din primplan (banuiesc ca se referea la cea din poze) si pe fata de usa. nu si pe tabla exterioara. acuma..problema e ca daca e asa (sper sa nu fie) va fi dificil sa mai puna pe tabla exterioara.
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Dum Sep 16, 2007 12:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
e pus si pe tabla exterioara (tabla de la spatele difuzorului pe toata suprafata ei.)
ma face-ti sa rad
de curios...asus tu ce ce ai insonorizata masina ?
aluband ?
daca da, as vrea sa vin sa aud...
acum am venit din sibiu, de stiam te sunam sa ne intalnim...
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Dum Sep 16, 2007 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
am mai spus in topicul meu ce-am pus in usi. cam de toate. aluband doar putin, pe fetele de usi, ca finisaj. in rest dynamat original pe inelele de PAL si xtreme pe tabla. in orice caz, am facut usile fata pe o supernova complet cu aluband identic cu al tau, si diferentele sunt majore fata de stock. usa suna mult mai infundat...problema e ca insonorizarea a fost facuta doar pentru izolatie termica si fonica, nici macar nu sunt difuzoare in ele. (proprietarul are 60 de ani ).
problema la masina mea acum e alta...nu ma prea laud cu ea...imi zdrangane bordul. groaznic. ma gandesc serios la demontarea lui completa cu tot cu airbag-urile lu' peste si un strat de ceva (inca nu stiu ce) pe partea interioara a bordului.
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Mie Sep 19, 2007 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
asus a scris: | in ce sa ciocane? |
in panouri. asa se indentifica cel mai usor ce zone au nevoie de suplimente de insonorizant.
|
|
Sus |
|
 |
|