|
|
|
Autor |
Mesaj |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 4:03 pm Titlul subiectului: Insonorizare cu Standartplast |
|
|
Salut.
Am observat aparitia unor noi materiale pentru insonorizare. Cred ca ar fi util un de deschis un topic in care sa discutam folosirea acestora.
M-ar interesa insonorizarea masinii (Logan) cu aceste materiale (podea, plafon, portbagaj). Ar fi interesant ce ar avea de spus si Vladutz si Mihai despre ele.
Este cineva care a folosit asa ceva si ar sti cam ce volum de material intra, ce tip de material este mai bun pentru o anumita zona a masinii, etc.
Va salut pe toti si astept pareri !! |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
am folosit eu ...pt ce vrei tu cred ca iti trebuiesc peste de 25 de placi ...fara usi !!!
parerea mea e sa antifonezi usile si portbagajul si pe urma te hotarasti daca faci plafonul si podeaua...daca vrei un sunet decent ajunge prima varianta , iar daca vrei mii de w e mai complicat, tot o sa se gaseasca "ceva" care sa vibreze  |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa este. eu deja am facut o insonorizare pentru usi si partea din spate unde sunt difurile cu Dynamat Original dar...repet ce ai zis si tu..nu am scapat de zgomote...
25 de placi???? am vazut ca placile au dimensiuni maricele..oare chiar atat sa intre??
da si tu detalii...ce tipuri, unde ai folosit, cum a iesit..etc...orice detaliu e binevenit..
salut |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu ma bagat 20 de placi doar in usi ....
tu ai facut insonorizarea ? |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 5:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
_vrx_ , dar tu ai si pus nene
standartplast au 1.35 mp pe pachet, 10 foi, cel mai ieftin material, cel fara folia de aluminiu, negru, rigidizeaza foarte bine, si se aplica foarte usor.
urmeaza apoi vibroplast m1, cel cu folie de aluminiu, "concurent" cu dynamat exteme, aceleasi calitati, dar mult mai ieftin, care se aplica pe suprafete denivelate, se muleaza foarte bine, se aplica usor, doar cu rola.
Am lucrat cu materialele astea, si se comporta exemplar!
Vreau sa pun un filmulet de 8 mega, in topicul deschis de mine, cu o masina izolata cu standartplast + un subwoofer , dar nu merge, o sa incerc sa mai compresez filmul sa il fac mai micut |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
lasa filmul asa cum e, dar arhiveaza-l cu winrar. nu ti-l urca nu din cauza marimii, ci a extensiei (.avi probabil). _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
liviu a scris: | asa este. eu deja am facut o insonorizare pentru usi si partea din spate unde sunt difurile cu Dynamat Original dar...repet ce ai zis si tu..nu am scapat de zgomote...
25 de placi???? am vazut ca placile au dimensiuni maricele..oare chiar atat sa intre??
da si tu detalii...ce tipuri, unde ai folosit, cum a iesit..etc...orice detaliu e binevenit..
salut |
pai asculta ce vibreaza si "rezolva" problema ...cred ca este tija de la incuietoare (poti sa o imbraci in banda adeziva)
vezi ca dorin a izolat cateva masini cu stp si cred ca e cel mai in masura sa-ti recomande ce ai nevoie.
eu am folosit bimast pe fetele de usi (rigidizeaza foarte bine ) iar pe interior am folosit vibroplast m1...dupa care pasta dietz pe la incheieturi
am fost foarte multumit de rezultat asa ca iti recomand...mai ales ca se lucreaza foarte usor cu aceste materiale.
una din masinile demo dls...insonorizate cu stp http://bilstereo.just.nu/ |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 8:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai dreptate vrx.
Singura treaba este ca usile le am deja insonorizate cu Dynamat Original, lucru facut in fuga (si nu de mine), nici nu vreau sa imi amintesc. Daca eram si pe atunci mai informat imi faceam eu singur ca nu mi s-a parut mare lucru. Cu toate astea usa din dreapta inca este incapatanata, tot face zgomot. Ma interesau materialele astea pentru ca am vazut ca sunt clar mai ieftine decat Dynamatul, si cu toate astea arata excelent. Daca ziceti ca au si proprietati asemanatoare, deja e cea mai buna alegere .
Apropos de filmulet, sa anuntati si voi cand reusiti sa-l urcati, ar fi foarte interesant de vazut.
Ar fi frumos sa fim mai multi la urmatoarea intalnire, sa mai invatam si noi unii de la altii .
Salutari ! |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
trebuie identificat ce face zgomot la usa aia si remediat!
am pus filmuletul: http://www.be-loud.ro/forum/download,id,1166.html
Eu nu inteleg de ce lumea/clientii fac doar reclama persoanelor care le fac lucrari la masina, si nu spun si partile proaste, sau ce nu au facut bine. Este si asta un lucru bun, sa stie lumea unde sa aiba grija si sa nu se mai repete si la altcineva!
In fine, si eu am avut cate ceva rau de spus la adresa unui mare atelier de car audio, nu ii spun numele (e ceva cu Tottal Motto ) ), si au fost tot felul de replici Intr-un final le pot multumi, pentru ca in felul asta m-am apucat eu sa fac singur ce imi trebuia la masina. |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
cam asa ceva am patit si eu dorine dupa ce am fost nemultumit de montajele de la diferita ateliere auto , m-am hotarat sa-mi fac eu lucrarile asa cum stiu, chiar daca gresesc o fac pe banii mei...in plus de asta imi place sa-mi montez diverse aparaturi in masina (asta cand am timp)  |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Apropos de ce zicea dorin cu lucrurile care nu sunt facute bine la "diferite" firme. Ei bine, mie imi este clar abia acum:
- nu au acoperit corect fata usii, au facut totul din multe bucati;
- au tras ca taranii de capacele de la difuri, ma gandesc ca au vrut sa le testeze rezistenta (din fericire sunt destul de rezistente);
- nu au pus material suficient la usile din spate (au lasat doar pe tabla din interior, fara sa puna si pe partea din exterior sa formeze cat de cat o incinta;
- in spate, unde sunt difurile baiatul respectiv m-a invitat sa apas prin portbagaj cu mana sa vad daca e pus si acolo material, in schimb, cand am desfacut, am observat ca era NUMAI acolo.
Deh, pe atunci eram mic si eu si mai putin invatat.
Cam asta se intampla cand apelezi la "unele" din atelierele specializate.
Cred ca vom reveni la zicala: "Fa-o cu mana ta"  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|