|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Bogdancta
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 25 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 7:00 pm Titlul subiectului: Insonorizare Opel Astra!Plz help me! |
|
|
| Salut...as vrea si io daca se poate sa stiu cu ce as putea sa imi insonorizez..portiere fata/spate.....trebuie sa specific ca nu am prea multi bani pentru chestia asta maxim 250 lei......as dori ceva care se lipeste ushor si sa fie si de calitate...deoarece nu am mai facut asta pana akuma..Va multumesc frumos..si astept sugetiile voastre! |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
doua cutii de pasta brax/dietz noise ex (eu recomand totusi brax, e si mai multa), se aplica cu pensula, iar de restul de bani cumperi un speaker kit care-l folosesti sa acoperi golurile din usa interioara sau le pui in zona difuzoarelor...
altfel ti-ar trebui cam doua pachete de STP vibroplast M1 (sa lipesti pe ambele fete ale usii)...
avantajul pastei brax ar fi ca o poti aplica si pe fata de usa...
ce ti-am scris mai sus acopera doar usile fata, mi-e imposibil sa gasesc o solutie pentru a insonoriza 4 usi cu 250 ron ... _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
Bogdancta
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 25 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 8:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Poai si ce ai zis u aicea gasesc pe site posteaza si u linkurile aicea....doar usile din fata conteaza mai mult ca akolo o sa fie zguduiala mai multa... hai ms:) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|