Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Insonorizare peugeot 307 - pareri
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Alex Florea

Data înscrierii: 07/Apr/2014
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Apr 12, 2014 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, sistem este pe fata. Insonirizarea o voi face dupa sarbatori acum si prinderea difuzoarelor la fel, dupa voi vedea rezultatul. Daca schimb player-ul, automat si sistemul fata si dezactivat spate sau active la minim ptc. difuzoarele cred ca au membrana de carton (panarame) si se vor duce imediat, daca timp de 2 saptamani ascult la 2/4 - 3/4. Le voi lua pe etape, mai intai cu insonorizarea si mutarea difuzoarelor.
Undeva la 2000 +,- de ron sa schimb tot (player, insonorizare, sistem) fara difuzoare spate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Apr 12, 2014 1:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

În 2000 de ron faci ceva frumos, schimbĂŁ ĂźntĂąi playerul apoi difuzoarele, ce ai tu acum chiar nu știe sĂŁ cĂąnte orice difuzoare ai pune se vor auzi mediocru. În banii ĂŁștia Ăźți intrĂŁ și o amplificare cu niște boxe ceva mai decente.
hexis
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2013
Locație: PLOIESTI

MesajTrimis: Sâm Apr 12, 2014 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

orice ai face iti trebuie amplificare.fara nu faci mare lucru.
E bine ca faci doar fata , asa am si eu si e cel mai bine.
Parerea mea este ca vei avea nevoie si de subwoofer (nu e doar pentru bubuiala ci si pentru sound quality)

Alex Florea

MesajTrimis: Sâm Apr 12, 2014 11:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok! Multumesc pt. sfaturi. Subwoofer nu stiu daca voi monta, o sa fac insonorizarea si modificarea prinderii a difuzoarelor si treptat player si cu modul special pt. comenziile din volan. Panarama de masina macar sa fi avut pe usa suportul difuzoarelro nu in fata de usa, voi revenii cu detalii dupa insonorizare.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 12, 2014 11:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai de asta s-au inventat inelele, majoritatea masinilor au prinderea boxelor pe fata de usa.
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Sâm Apr 12, 2014 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La banii aia se schimba de tot problema. Ideal ar fi sa asculti sisteme si sa iei ce iti place.
Dar daca tot le iei treptat, incepe cu playerul, asa vei avea o schimbare semnificativa, chiar si pe cartoanele stock.
Sus
Alex Florea

MesajTrimis: Sâm Apr 12, 2014 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK !
Sus
Alex Florea

MesajTrimis: Sâm Mai 17, 2014 12:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am sunat la ei sa ii intreb pt. montarea inelelor mdf si prinderea difuzoarelor pe scheletul usii. Cel de la telefon imi spune, da avem inelele, cu montaj tot 95 de lei(eu i-am explicat ce as dorii sa fac-sa pun difuzoarele stock pe scheletul usii si inelele acelea). Ma duc a 2-a zi, bat drumul din nordul bucurestului pana le ei pe ploaie si trafic groaznic, aaa nu se poate asa ceva ca si la Skoda Octavia e la fel, nu se paote schimba prinderea din fata usii pe scheletul usii cu inel....am ramas uimit ptc. pe forum-uri de peugeot am vazut aceasta modificare. Mi-au zis ca cel mai bine ar fii insonorizant aplicat (folie) 200 lei plus manopera 140 pt. usiile fata. In concluzie la ce profesionalism si experienta zic ca au ... m-au dat pe spate!!!
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mai 17, 2014 12:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt parliti rau, si eu am cerut niste informatii despre niste difuzoare foarte recent la consultanti si in loc sa raspunda la respectivele intrebari ma tot bateau la cap ca sunt pe stoc desi eu nici macar nu pomenisem de asa ceva ...

Stai linistit, altii au venit din alt oras si si-au luat teapa. Smile)

O chestie nu inteleg, de ce vrei sa montezi boxele stock pe tabla portierei ? Ce au daca sunt pe fata usii ?!?

Alex Florea

MesajTrimis: Dum Mai 18, 2014 1:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles! se mai intampla cu teapa! Sa nu mai zornaie asa dar le bag insonorizant. Nu stiu ma gandeam cu timpul upgrade la palyer, difuzoare, amplificator, dar cred ca le las asa...pun doar insonorizant si atat....unul din ei de acolo mi-a spus ca e ok asa sa ramana ca are in spate incinta...si se aude mai bine. Voi vedea...usor, usor...
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Dum Mai 18, 2014 2:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intai schimba HU, boxe apoi pui si insonorizant. Daca o faci acum si amani celelalte componente pe parcurs ai investit degeaba.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum