Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

insonorizare, produse folosite

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2014 3:41 pm    Titlul subiectului: insonorizare, produse folosite Răspunde cu citat (quote)

Salut, am inceput azi sa caut pe la mine prin oras antifon si fonomin si nu gasesc sub nici o forma decat un alt tip de antifon care nu stiu cat e de bun si daca merge sa dau unde vreau eu adica pe spatele placii de pe polita (chestia aia mochetata). spatele e dintrun fel de plastic si vreau sa-l rigidizez cu antifon si apoi sa pun fonomin.

ASta am gasit si nu stiu daca e bun http://www.sinto.ro/produse/auto-caroserie/pregatire-caroserie/insonorizanti/insonorizant-protectie-caroserie-sinto-master-2-kg
a folosit cineva asa ceva, e bun? sau as putea lipi direct silent coat sau stp pe placa de deasupra politei fara sa ma mai complic cu antifon?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2014 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si-a mai pus un coleg chestie dinasta pe portbagaj si la prima iarna ii sa spart efectiv cand a trantit portbagajul.

Cel mai bine e sa folosesti materiale dedicate pentru antifonarea masinii.Nu de alta,dar ajungi tot acolo ca si cum ai da pe alte inventii.

Incearca un Silent Coat Bulk Pack,undeva pe la 340 de lei ,dar iti acoper o suprafara destul de mare.De preferat sa acoperi metalul si peste insonorizant sa pui polita .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum