|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
taxi_se_intoarce
Data înscrierii: 05/Ian/2007 Mesaje: 14
|
Trimis: Vin Mar 02, 2007 11:21 pm Titlul subiectului: insonorizare |
|
|
| salut !!! am un logan in care vreau sa i schimb dif toate 4 si sa pun si un subwoofer mac audio acela ice fire 225 !!! de amplificat miam facut eu calculul le amplific cu unul tot de la mac mi se pare k z 4200 !!! acu vine treaba cu insonorizarea si as vrea sa antifonez cat de cat usile fata si in acelasi timp si portbagajul dar toate sa zik k in limita a 5-6 mil !!!! puteti sa ma ajutazi sa mi ziceti ce solutii sa aleg pt a nu barai tabla pe logan si sa se auda cat de cat decent ??? ms anticipat si astept solutzii dak se poate cat mai multe ca sunt binevenite !!! |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
| Sus |
|
 |
taxi_se_intoarce
Data înscrierii: 05/Ian/2007 Mesaje: 14
|
Trimis: Sâm Mar 03, 2007 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai vreau sa iau ampl mac audio z 4200 care are 4 canale !!! si 2 pt dif fatza si 2 canale in punte pt sub !!! iar cele de pe spate le amplific c u playeru pt k am un hu sony mp3 si duce cat de cat si acum iar mie numi trebuie prea mare sunet pe spate pt k o sa fie sub regele akolo !!! alte solutzii ?? ms mult |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|