|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
restea vlad Pasionat
Data înscrierii: 17/Mai/2007 Mesaje: 96
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 10:59 pm Titlul subiectului: INSONORIZARE |
|
|
Daca poate cineva sa-mi spuna ce sa folosesc pt antifonarea unui opel Kadet,ma intereseaza sa-l antifonez incat sa se reduca considerabil si zgomotul provenit din exterior,si de ce cantitate ar fi nevoie,VA MULTUMESC  |
|
| Sus |
|
 |
restea vlad Pasionat
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Poate imi raspunde si mie cineva,va rog frumos |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 2:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti merge pe STP Vibroplast M1. Ai un pret foarte bun, la fel sunt si rezultatele.
Acum, zgomotul de afara pe unde intra? Poti face o izolare completa a masinii, punand accent pe oalele rotilor, pe peretele din fata care da la motor, etc! vezi si tu de unde vine sunetul. Iei ruleta, masori, vezi cati metri patrati de material ai nevoie si asta este. dupa ce ai izolat, am inteles ca cel mai bun rezultat si cel mai bun pret il are pasla. In bucuresti se gaseste prin targ! mai pui si un strat de pasla de 1 cm, apoi mocheta masinii, si gata!
Zgomotul intra si prin usi, deci trebuie sa izolezi si usile, macar tabla exterioara |
|
| Sus |
|
 |
restea vlad Pasionat
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 7:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Iti multumesc mult pentru informatie,dar fara pasla nu se optin rezultate chiar atat de bune? |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ba da, si fara pasla diferentele sunt foarte mari! dar un strat de pasla atenueaza si mai bine zgomotele exterioare |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|