| |
| Autor |
Mesaj |
carabetz86
Data înscrierii: 20/Dec/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 6:51 pm Titlul subiectului: Insonorizare |
|
|
Salut baieti.
Am o skoda fabia 2 si am montat in portierele din spate un sistem blaupunkt GTc 662 16,5 cm.
Pe fata am sistemul din fabrica.
Ca player am un pioneer Deh 3900 Mp
Nu sunt multumit de claritatea sunetului in spate. Vibreaza portierele si dau un sunet ingrozitor.
Ma gandeam sa le fac o insonorizare. Oare cu un set de 2 folii de insonorizare ca acestea: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Dynamat/Original_Speaker_Kit/
Se va auzii mai bine??
Sau ce imi recomandati?
Si inca o problema:
CD playerul are functia fader putand comuta sunetul doar pe fata sau doar pe spate.
Daca il comut pe fata se aude tare iar daca il comut pe spate se aude cam slab. Am avut cd playerul montat si pe alta masina si sunt sigur ca nu e ceea ce poate.
E posibil ca cei de la service sa imi fi legat boxele spate pe aceleasi canale ale cd playerului cu cele de pe fata??? Sau boxele blaupunkt sunt asa de slabe?
Cum pot sa imi dau seama fara sa scot cd playerul daca folosesc sau nu cele 4 canale?? |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 9:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
pachetul este frectie la picior de lemn !
prea putin material ... diferentze egale cu 0 barat !
nu cunosc sistemul pe spate al fabiilor ... cum ai prins difurile ?! ( vino cu cat mai multe detalii .. poate chiar poze )
dacati vibreaza fata de usa ... trbuiesc luate masuri ceva "mai speciale "
se aude mai tare pe fata si mai slab pe spate , pentru ca difurile pe spate sunt de putere mai mare ... si sunt miscate " mai putin" de hu !
pai ... in cazul in care fader ul functioneaza , ins ca difurile sunt legate la toate cele 4 canale ale HU ului ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
carabetz86
Data înscrierii: 20/Dec/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa este. Cele din fabrica au 35 W din cate am inteles iar cele de pe spate montate de mine au 50 W.
Problema cu insonorizarea vine din spate in momentul in care dau mai tare la o melodie cu bass. In acel moment vibreaza si scoate un sunet cu zdranganit.
Pe fata se aude bine si nu vibreaza. Ma gandesc sa nu fie datorita difuzoarelor, fiind mai puternice sa provoace toata chestia asta.
In legatura cu montajul boxelor:
Le-am prins in locurile lor din portiera prin intermediul a 4 suruburi.
Sunt prinse pe tabla portierei dar avea o garnitura ca de burete intre tabla si difuzor.
Ultima modificare efectuată de către carabetz86 la Mie Aug 06, 2008 11:43 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Aug 06, 2008 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai putenice ... mai mari !
repet .. nu am idee cum se prind pe spate !
daca leai prins pe tabla , siti vibreaza fata de usa ...
sau daca leai prins direct pe fata de usa !
in ambele cazuri vei avea dureri de cap ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 27 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Aug 16, 2008 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pachetul este numai pentru zona difuzorului ,tie iti trebue mult mai mult de ex celputin un bulk care este cam la 4-5 mil _________________ Fara comentarii glumesc |
|
| Sus |
|
 |
|