Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Insonorizare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
laur123
Pasionat

Data înscrierii: 22/Iun/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Ian 17, 2010 12:11 am    Titlul subiectului: Insonorizare Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa insonorizez usile cu STP M1,iar plasticul de pe fata usii cu pasta BRAX intrebarea este daca va fii vreo diferenta Question ms
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Ian 17, 2010 3:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tu cam ce crezi? Rolling Eyes
laur123
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 17, 2010 1:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am intrebat fiindca nu vreau sa dau banii asa aiurea.se vor auzi mediile mai tare dupa insonorizare acestea fiind pe 13? Question
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 17, 2010 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mediile nu cred sa fie influentate foarte mult, bass-ul mai mult. nu dai banii degeaba pentru ca o sa scapi de zdranganeli si o sa ai sunet mai bun.

ai putea incerca sa pui difuzoare de 16.5 cu inel de mdf/pal.

blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Ian 17, 2010 1:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa insonorizare te-ai putea orienta spre difuzoare de 16,5cm ca sa ai si putin bas nu doar medii.....
Sus
laur123
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 17, 2010 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi vibreaza geamul din dreapta cand dau drumul la muzica in rest nu zdrangane nimic.problema ii ca masina are 4 usi,iar eu vreau sa le insonorizez numai pe cele din fata

Detin acest sistem MB Quart RUA 213, pot pune un kickwoofer in locul difuzorului de 13?

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Componente_Sistem/GZNK_165/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Componente_Sistem/GZUK_13X/
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Dum Ian 17, 2010 2:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inclusiv pe acest forum sunt cateva explicatii detaliate referitor la ce efecte are insonorizarea asupra sunetului din masina,in nici un caz nu vei scapa de la insonorizare de vibratia geamului,si daca se face incorect rezultate pozitive sunt,iar faptul ca vrei sa insonorizezi doar usile fata te ajuta sa le faci pe alea bine,oricum la minuni sa nu te astepti ca mediile se vor auzi mai tare,e putin mai complicat decat sa arunci un strat de m1.eu iti recomand sa rasfoiesti putin pe forum,peste imputit a postat o parere de a lui fuscobal despre cum ar trebui efectuata o insonorizare si despre efectele ei asupra sunetului Wink
laur123
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 17, 2010 9:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Detin acest sistem MB Quart RUA 213, pot pune un kickwoofer in locul difuzorului de 13?

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Componente_Sistem/GZNK_165/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Componente_Sistem/GZUK_13X/
Sus
laur123
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 17, 2010 9:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am lamurit cu insonorizarea,multumesc pentru raspunsuri Very Happy
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Ian 17, 2010 10:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

laur123 a scris:

Nu poti pune alt difuzor in locul celui din setul de comonente. Filtrul este conceput pentru difuzorul din set.

Sus
laur123
Pasionat

MesajTrimis: Lun Ian 18, 2010 7:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma gandeam eu Sad ms ssrli
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 19, 2010 2:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eventual incerci filtrare activa ca stiu ca ai clarion 778 Wink
laur123
Pasionat

MesajTrimis: Mar Ian 19, 2010 3:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

renunt la ideea cu schimbarea difuzoarelor,voi incerca sa fac o insonorizare cat mai buna Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum