|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Ema
Data înscrierii: 18/Ian/2007 Mesaje: 13
|
Trimis: Dum Mar 16, 2008 2:47 pm Titlul subiectului: Insonorizare usi |
|
|
| Salut! Am si eu o intrebare, momentan am in usile din fata o pereche de difuzoare sistem de la MTX pe 13 cm. Deoarece la volum mai mare imi trepideaza si fac zgomot urat usile m-am gandit ca ar fi bine sa incerc cu o insonorizare mai ales ca nici nu prea am bass cu toate ca difurile pot si pot chiar destul de bine pentru ca le-am incercat in casa in incinta de lemn. Acum, tinand cont ca sunt montate pe fetele de usi, nu in usa asa cum ar fi normal, cum recomandati sa fac insonorizarea. Exista solutii se insonorizat si fata de usa sau doar tabla?, daca da astept recomandari de la voi. Le-as fi montat si in usa dar nu am gaura deloc in tabla. |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Mar 16, 2008 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
In functie de spatiu se poate aplica un inel de mdf pe interiorul panoului usii, inel care se izoleaza de panoul usii cu plastilina.
Cheia e sa izolezi cat mai bine spatele difuzorului de fata acestuia. Apoi adaugi insonorizant pe suprafetele mai drepte. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Ema
Data înscrierii: 18/Ian/2007 Mesaje: 13
|
Trimis: Dum Mar 16, 2008 5:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Faza cu inelul MDF stiu ca se prantica pentru a incapea difuzorul in usa, ca un adaptor ceva, eu am difuzorul si e prins bine, numai ca nu e prins pe usa ci pe fata de usa, aia care se da jos. Cand dau jos fata de usa vine si difuzorul. In usa deocamdata nu am cum sa il bag pentru ca nu exista nici un fel de gaura acolo in tabla. Acum problema mea era ce se poate face ca sa pot sa scot ceva si din difurile alea, ca in configuratia actuala nu prea dau bass aproape deloc cu toate ca intr-o incinta se aud destul de bine, ca le-am probat.
Se poate aplica insonorizant pe fata de usa si daca da de care, ca ma gandesc ca nu e tot dinala cu foita metalica, pentru ca nu am suprafete asa drepte ca pe usa, sau ce tre sa fac ca sa sune bine pentru ca acum doar vibreaza fata de usa dar nu am bass. Daca s-ar putea sa evitati sa raspundeti cu "pune un subwofer" pentru ca deocamdata nu vreau asa ceva. |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Mar 17, 2008 3:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acel inel de mdf nu are doar rolul de "adaptor", el reprezinta o baza ceva mai grea pentru montare.
STP M1 se poate monta pe panourile usilor, cu conditia sa fie degresate bine. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|