| |
| Autor |
Mesaj |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 9:08 pm Titlul subiectului: insonorizat usi..vibreaza in draci incuietorile..ce sa fac? |
|
|
Dupa jumatate de an de la insonorizarea usilor..au inceput sa faca urat bandourile ..le-am dat niste silicon si am scapat in mare parte de sunete..acum am alta problema....vibreaza in draci incuietorile..ce sa fac? n-am idee nici cum sa le desfac macar..si chiar daca as reusi sa le desfac...ce-i de facut? _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
shaved doors?  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 12:21 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
pai nu am ce sa strang mai bine, se aude in interiorul incuietorii..la ambele usi...nu a mai patit nimeni asa? _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea ai ce sa le faci ...
Si la mine face la fel la portbagaj si chiar nu am ce sa le fac ... |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
cauti frecventa la care iti face zgomotul respectiv si o mai reduci,la mine face foarte urat mecanismul de la geam,de la un nivel in sus toate usile au ceva rezonant in ele doar nu sunt incinte de mdf ci au elemente mobile sau mai multe elemente imbinate.spor totusi,nu e ceva neobisnuit,doar ca nu se lauda nimeni cu asa ceva  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 6:32 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
am dat cu spray wd-40..prin gaura cheii si am cracanat putin chederul si am dat si pe acolo..se pare ca geamul nu mai face urat la gropi, se auzea k o pocnitura inainte si parca s-a mai redus putin si din zgomotul incuietorilor... _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
|