|
|
|
Autor |
Mesaj |
GTIbogdan
Data înscrierii: 15/Feb/2014 Mesaje: 5
|
Trimis: Sâm Feb 15, 2014 12:17 am Titlul subiectului: Instalare boxe+tweetere Hertz |
|
|
Salutare tuturor.Astazi mi-am achizitionat de pe be-loud aceste boxe,HERTZ Dieci DSK 165.3.Alaturi de aceste difuzoare am primit crossover pasiv pe fir,si doua tweetere.Ok,intrebarea mea este aceasta : Cum sa le instalez? Firele de la boxe sunt prea mici ca sa ajunga de la portiera la casetofon ( urmeaza sa fie montate pe un Golf 3).Ok,iar urmatoarea problema...Nu stiu cum sa leg tweeterele! Am 4 boxe in masina,2 in bord (sus),si 2 in portiere...Ok cele de 16.5 le pun in portiera,iar tweeterele? Astea cum le leg ? Si cum spuneam mai sus,firul cu crossover-ul care mi l-au dat ei este prea mic,ar trebui sa tai din cel vechi si sa-l leg de cel nou,cu crossover? Va rog ajutati-ma...Nu am nevoie decat de niste instructiuni de instalare...Sper ca m-am exprimat destul de bine,va multumesc! Astept raspunsuri! |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Feb 15, 2014 8:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai tu de la cd player pĂąnĂŁ la boxa din portiera ar trebui sĂŁ ai un fir +/-. Montezi midbassul direct pe acel fir din portiera apoi te duci la jumĂŁtatea firului unde Ăźți e ție mai accesibil și-l Ăźntrerupi. Ăn mijlocul lui pui acel cross over. Ai vĂŁzut ca are 1 fir de intrare și 2 de ieșire. Pe firul de intrare pui firul care vine din cd player acolo unde ai Ăźntrerupt și continuarea firului care iese din cross over și este pentru WOOFER (scrie pe crossover) o legi la firul Ăźntrerupt care duce Ăźn portiera. Firul pt tw e destul de lung și ar trebui sĂŁ-ți ajungĂŁ sĂŁ-l montezi pe bord. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
GTIbogdan
Data înscrierii: 15/Feb/2014 Mesaje: 5
|
Trimis: Dum Feb 16, 2014 12:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Pana la urma m-am descurcat,l-am pus ...Functioneaza perfect,doar ca tweeterele nu am reusit sa gasesc o metoda cum as putea sa le pun,crossover-ul era deja montat pe fir,iar in legatura cu firele de la tweeter...Sunt mici! Nu imi ajung pana sus,imi mai trebuie inca de 2 ori pe atata,cred...Cu o mica mica exagerare...In carte imi arata schema doar daca am un amplif,dar momentan sunt legate doar la casetofon...In fine,cred ca voi astepta pana o sa cumpar un amplif special pentru Hertz-urile mele dragi.Va multumesc. |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Feb 16, 2014 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Acum depinde unde ai pus crossover. Eu pe Loganul meu am pus tw pe stĂąlpi și mi-a rĂŁmas din cablu dar am crossoverele fix sub bord ascunse pe sub mochetĂŁ. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|