|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
n3mur1t0r
Data înscrierii: 29/Aug/2006 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Feb 04, 2007 12:51 am Titlul subiectului: instalare difuzoare spate tico |
|
|
Salut,
Voiam sa va intreb daca este neapĂŁrat necesar, pentru instalarea unor difuzoare 6" x 9" in spate la un tico, sa schimb politza (care, dupa cum stim, este din carton) cu una din PVC sau alt material. va multumesc.
Ultima modificare efectuată de către n3mur1t0r la Dum Feb 04, 2007 12:33 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
gusteru29
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 46
|
Trimis: Dum Feb 04, 2007 1:19 am Titlul subiectului: |
|
|
| daca ai posibilitatea schimba-l.Cartonul ala este moale, iar daca mai faci si gauri in el define mai flexibil la gropi...atunci risti sa descentrezi difuzoarele...sa ma coresteze cineva daca gresesc...eu o spun din propria experienta, la dacia nova a unui prieten care pur si simplu si-a batut joc de difuzoarele alea in mai putin de jumatate de an. |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 04, 2007 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar fi f recomandat sa o skimbi.. eu am din mdf... iti zic ca ajuta mult de tot .. in comparatie cu un amic care nu are plotita skimbata se simte mult pe partea de bas.atentie sa o fixezi bine.la mine de la bass uneori mai canta si stopu de pe frana.. o sa il skimb.. daca nu esti f pretentios pe partea de bas o sa fi f multumit.. depinde akm si de boxe si player
Bafta |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|