|
|
|
Autor |
Mesaj |
UnBogdan
Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 12:07 am Titlul subiectului: Instalare si consiliere JBL Be loud Bass Pack Mutant CST |
|
|
Salutari,
Astazi am avut buna inspiratie sa cumpar si sa optez pentru montarea unui sub+amp la echipa be-loud.
Am venit direct, fara nici un telefon si vroiam sa achizitionez pack-ul Magnat Mutant Bass Pack 300. Din pacate nu mai era pe stock, dar baietii mi-au indrumat pasii de incepator nestiutor catre pack-ul JBL Be loud Bass Pack Mutant CST (care are 23% reducere si un pret ff bun).
Le-am explicat in cuvintele mele cam la ce ma astept si m-au asigurat ca JBL-ul are ce-mi trebuie.
Nu ma asteptam sa se apuce de motaj imediat si probabil am avut putin noroc ca nu mai erau lucrari, dar la nici 10minute dupa ce am spus ca vreau sa-l achizitonez si montez, baietii s-au mobilizat si s-au apucat de treaba.
Mihai, multumesc pentru o treaba exceptionala! Lucrat curat, atent la detalii si foarte deschis.
M-am simtit foarte bine in preajma baietilor, se observa cand se lucreaza din pasiune, recomand cu caldura.
Bogdan, megane 1.
P.S. subwooferul a fost pus pe un Pioneer Deh 4900IB (tot de aici achizitionat) si se aude ireprosabil pentru banii lui. |
|
Sus |
|
 |
andreiush Pasionat
Data înscrierii: 06/Ian/2008 Mesaje: 94 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 28, 2008 6:03 am Titlul subiectului: :)) |
|
|
multumim.....te mai asteptam _________________ muzica tare=vecini invidiosi nu suparati
0766817919 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|