Trimis: Vin Sep 18, 2015 7:51 pm Titlul subiectului: Instalare sistem boxe
Salutare. Am nevoie de ajutor sa montez niste boxe. Masina e Opel tigra A. Am desfacut panoul usi si nu stiu unde sa leg noile boxe. In prima poza am incercuit cum erau legate boxele originale ale masini. Unde trebuie sa leg cablu de la crossover?
Trimis: Vin Sep 18, 2015 10:43 pm Titlul subiectului:
am incercat si asa cum zici tu si mi se pare ca se aude destul de normal. Ma gandeam ca nu cumva ca masina sa aiba crossover din fabrica montat undeva pe sub bord. Dar tind sa cred ca nu are deoarece tweeterul din fabrica are un condensator pe el si ma gandesc ca e acolo sa filtreze sunteul neavand crossover.
Trimis: Vin Sep 18, 2015 11:20 pm Titlul subiectului:
Exact..tw avand condensator pe el ..e cumva logic ca nu exista alt crossover. Leaga jos si aia e. Sau poti sa legi si sus..tot una e..cum iti vine mai usor. Banuisc ca ai macar inele de mdf sau pal..orice numa sa nu le pui pe tabla goala. Ar fi bn sa insonorizezi altfel nu stiu ce sunet vei avea. Aceleasi dif am si eu si se aud bine. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum