Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

instalare sub pe santa fe

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
carmen.2002

Data înscrierii: 30/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 6:23 pm    Titlul subiectului: instalare sub pe santa fe Răspunde cu citat (quote)

am cumparat la o promotie un sistem audio format din amplif mp4000,2 difuzoare ovale 3 cai 90/130w si un subwoofer mp30 de la mac audio.vreau sa instalez acest echipament pe un santa fe model 2002 care avea un sistem audio marca hyundai f.bun pana am fost la o revizie la hyundai si acolo..s-a intamplat ceva ca nu se mai aude ca inainte??! Evil or Very Mad . am fost la 2 firme de instalari audio si am primit tot felul de sfaturi sa mai cumpar pe mama si pe tata + tarife de instalare de 4-8 mil.as dori sa stiu ce ar mai trebui cumparat pt.ca echipamentul luat sa poata fi instalat si care este tariful decent de instalare pt.asa ceva.va multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Iul 31, 2006 11:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avand player-ul de fabrica avem nevoie probabil de urmatoarele:
Adaptor high low (35 ron la noi)
Kit de cabluri pentru amplificator (90 ron la noi)
2 x cablu Y RCA (20 ron)
manopera instalare amplificator + subwoofer 65 ron
manopera instalare adaptor high low 15 ron
manopera instalare difuzoare 30-50 ron

Toate acestea la noi ar insemna sub 3 milioane dar este foarte posibil ca in alte service-uri specializate sa depaseasca 4 milioane pentru acelasi lucru.

Unde mai exista promotia asta? Am avut si noi acelasi pachet dar prin noiembrie - ianuarie...
Sus
carmen.2002

Data înscrierii: 30/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Iul 31, 2006 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am cumparat acest echipament mai demult dar nu am mai avut timp sa ma ocup dupa ce am avut acele experiente neplacute.Cred ca este ok ce mi-ai trimis si o sa iau de la voi accesoriile si sa le instalez unde zici.Deasemenea vreau sa verific si instalatia originala in special dif.de inalte ,asta daca se poate face.Daca mai ai vreun sfat legat de imbunatatirea performantelor audio, astept.Pana atunci spune-mi si modalitatea de achizitie si instalare.Multumesc
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Aug 01, 2006 2:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK, Te asteptam cu un telefon sau comanda pe email / formular pe site.
Esti din Bucuresti? Daca da, facem si instalarea la service-ul auto cu care colaboram si unde garantam calitatea manoperei si stam atunci de vorba de ce se mai poate face.
Daca nu, putem trimite produsele prin curier (plata cash in ambele cazuri).
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum