|
Autor |
Mesaj |
mccrya
Data înscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 2:34 pm Titlul subiectului: instalare tweetere |
|
|
Mi-am cumparat un Pioneer Deh-2820MP si acum il am deja instalat cu 4 difuzoare Sony explode pe care le aveam deja pe masina. Cele de pe spate sunt ovale si pe 3 cai . Afecteaza cu ceva playerul daca pe langa cele 4 difuzoare mai pun si 2 tweetere ? Banuiesc ca acestea se leaga in paralel  |
|
Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu se intampla nimic cu player-ul, dar daca ai difuzoare coaxiale ( cu tweeter incorporat) nu cred ca iti vei imbunatatii sunetul cu inca 2 tweetere. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
sony explode n-are tweetere...are o tentativa de fasaitoare de 2 lei. |
|
Sus |
|
 |
mccrya
|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 3:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca tot am inteles ca Sony explode nu au tweetere bune ce anume imi recomandati ? Trebuie sa imi iau si acele filtre pentru separarea sunetelor (inalte ,medii si joase) ? Unde este recomandat sa imi pun tweeterele ? In fata sau in spate ? Multzam fain pt raspunsuri  |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 4:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
depinde ce tweeter iei. de obicei e deajuns un condensator pe post de filtru ptr inalte. ideal ar fi sa-ti bata din fata, in colturile bordului sub parbriz.
apropo de sony explode, am avut un amic cu un logan care si-a schimbat toate difuzoarele originale cu xplode de 13 cm....mare greseala. pana la urma, si-a luat 2 Tweetere separate, i le-am pus pe colturile bordului, si am scos condensatorii Tw din diful sony. toate 4 erau cam mult. |
|
Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
oricum sony nu-mi plac de nici o culoare ... mai ales la boxe. au un sunet ce nu prea poate fi definit
cauta infinity ... daca tot vrei coaxiale, sau dls.
sunt firme care chiar nu sunt "extraordinare" la boxe. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Lun Oct 16, 2006 8:56 am Titlul subiectului: |
|
|
vrei recomandari, spune dimensiunile fata/spate |
|
Sus |
|
 |
mccrya
|
Trimis: Lun Oct 16, 2006 9:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Vroiam recomandari doar pt 2 tweetere si eventual sa le pun in fata, dar sa vad unde le gasesc loc...bordul este ca la cielo (am un opel kadett 1.3 din 88 ) . Deocamdata nu am bani pt alte difuzoare sau sistem nou . Tweeterele o sa vina echipate si cu acel condensator de separare a frecventelor sunetelor, sau trebuie sa mai cumpar si niste filtre ?  |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Lun Oct 16, 2006 11:06 am Titlul subiectului: |
|
|
cand iei tweeterul, cauta in spate un condensator. daca-l gasesti, nu mai pui nimica. daca nu, ii pui tu unul, in serie cu tweeterul. |
|
Sus |
|
 |
mccrya
|
Trimis: Lun Oct 16, 2006 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
multzam fain pentru raspunsuri Asus !  |
|