Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

instalare tweetere

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
mccrya

Data înscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 15, 2006 2:34 pm    Titlul subiectului: instalare tweetere Răspunde cu citat (quote)

Mi-am cumparat un Pioneer Deh-2820MP si acum il am deja instalat cu 4 difuzoare Sony explode pe care le aveam deja pe masina. Cele de pe spate sunt ovale si pe 3 cai . Afecteaza cu ceva playerul daca pe langa cele 4 difuzoare mai pun si 2 tweetere ? Banuiesc ca acestea se leaga in paralel Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Oct 15, 2006 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu se intampla nimic cu player-ul, dar daca ai difuzoare coaxiale ( cu tweeter incorporat) nu cred ca iti vei imbunatatii sunetul cu inca 2 tweetere.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Oct 15, 2006 3:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sony explode n-are tweetere...are o tentativa de fasaitoare de 2 lei.
Sus
mccrya

MesajTrimis: Dum Oct 15, 2006 3:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca tot am inteles ca Sony explode nu au tweetere bune ce anume imi recomandati ? Trebuie sa imi iau si acele filtre pentru separarea sunetelor (inalte ,medii si joase) ? Unde este recomandat sa imi pun tweeterele ? In fata sau in spate ? Multzam fain pt raspunsuri Smile
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Oct 15, 2006 4:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

depinde ce tweeter iei. de obicei e deajuns un condensator pe post de filtru ptr inalte. ideal ar fi sa-ti bata din fata, in colturile bordului sub parbriz.
apropo de sony explode, am avut un amic cu un logan care si-a schimbat toate difuzoarele originale cu xplode de 13 cm....mare greseala. pana la urma, si-a luat 2 Tweetere separate, i le-am pus pe colturile bordului, si am scos condensatorii Tw din diful sony. toate 4 erau cam mult.
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Oct 15, 2006 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oricum sony nu-mi plac de nici o culoare ... mai ales la boxe. au un sunet ce nu prea poate fi definit Laughing
cauta infinity ... daca tot vrei coaxiale, sau dls.
sunt firme care chiar nu sunt "extraordinare" la boxe.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Lun Oct 16, 2006 8:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vrei recomandari, spune dimensiunile fata/spate
Sus
mccrya

MesajTrimis: Lun Oct 16, 2006 9:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vroiam recomandari doar pt 2 tweetere si eventual sa le pun in fata, dar sa vad unde le gasesc loc...bordul este ca la cielo (am un opel kadett 1.3 din 88 ) . Deocamdata nu am bani pt alte difuzoare sau sistem nou Confused . Tweeterele o sa vina echipate si cu acel condensator de separare a frecventelor sunetelor, sau trebuie sa mai cumpar si niste filtre ? Very Happy
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Lun Oct 16, 2006 11:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand iei tweeterul, cauta in spate un condensator. daca-l gasesti, nu mai pui nimica. daca nu, ii pui tu unul, in serie cu tweeterul.
Sus
mccrya

MesajTrimis: Lun Oct 16, 2006 8:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multzam fain pentru raspunsuri Asus ! Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum