Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intalnire Be-loud! #2, 14 sau 21 aprilie?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Stiri si anunturi

intalnire #2
14 aprilie
46%
 46%  [ 14 ]
21 aprilie
53%
 53%  [ 16 ]
Voturi totale : 30

Autor Mesaj
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hihihihihihi!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 3:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mama lor de renovari...a trebuit sa plec dupa materiale ca altfel veneam si eu...ahh si ce vreme frumoasa Sad
Asta e next time poate...si poate cu o mare surpriza...pregatesc un sistem pe viitoarea masina care sper sa vina pana la sf lunii. Cool
Sus
tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 6:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A fost marfa intalnirea.....m-a pus dracu sa imi pun cotiera,am ratat toate franele de mana Laughing .
Sus
guliver

Data înscrierii: 17/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 7:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum a fost intalnirea?
N-am putut veni, a intervenit ceva de moment si am ratat-o Sad

Razvan
Priceput

Data înscrierii: 30/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 8:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..a fost..super tare (ca in reclama Very Happy )..vremea a fost frumoasa, am fost si un pic mai multi ca prima data..vreo 12 masini am numarat eu..asteptam urmatoarea intalnire cand o sa fie si mai cald afara si poate ne strangem cat mai multi..
..ps..multumesc inca o data baietilor de la be-loud pentru difuzoare..sunt foarte curios cum or sa se auda.. Wink
Sus
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a fost misto, am mai aflat cite ceva de la mihai despre cum ar trebui sa fie sunetul s.a.m.d.
cemai afost misto, cu exceptia ca era sa ramin fara talon la masina ca am nr de carton pe spate. astep cu nerabdare urmatoarea intilnire.
Sus
Zdrang
Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A fost foarte tare, pĂŁcat cĂŁ am fost cobe pentru chris. Nu a durat mult de cĂąnd l-am Ăźntrebat dacĂŁ nu l-a oprit poliĂŸia pentru numĂŁr cĂŁ hop Âși gaborii Laughing
Oricum, au fost tari, cicĂŁ "se organizeazĂŁ ceva aici" LaughingLaughingLaughingLaughing
Probabil deranjam greierii Âși celelalte lighioane de prin Ăźmprejurimi Laughing

Oricum, uau, am sticĂŁre, bre Laughing Laughing Laughing

ÂȘi m-am lĂŁmurit clar de data asta - am gĂŁuri masive Ăźn medii. D-aia am Âși renunĂŸat Ăźn a-l ruga pe Mihai sĂŁ facĂŁ o audiĂŸie, mi-au confirmat colegii forumiÂști temerile Sad El cred cĂŁ ar fi fugit cu mĂąinile pe urechi Laughing
Sus
Vladutz
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor prezenti pentru simpla prezenta! Fara voi, Be-Loud si in primul rand forumul nu inseamna nimic. A fost a doua intalnire, a fost mai buna decat prima, si speram ca urmatoarele sa fie mai bune decat precedentele. Ne bucuram ca ati fost alaturi de noi si de data asta, ne bucuram ca a iesit bine.

Mie personal nu mi-a venit sa cred ca am plecat tocmai la 20:30 din locatie (btw - ultima ora a fost dedicata lui Monk, caruia ii multumim ca ne-a inteles ca l-am lasat la urma si de ce l-am lasat la urma).

In alta ordine de idei, am vazut o tona de telefoane si camere foto ce pozau "evenimentu" ..... haideti, nu fiti egoisti ..... postati ce ati pozat sa vedem cu totii Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
Vladutz
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ahaaaaaaaaaa ..... am uitat ....

Pt Razvan - 1. nu ai pentru ce! Smile
- 2. Pe hartie, mai ales studiind pretul, nu sunt impresionante - daaaaaaaaaar, monteaza-le si vei fi surprins! Twisted Evil
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 10:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MII DE SCUZE!!!

Am stat pe ace azi la munca, ca nu pot veni si eu,..de mai trebuie sa si muncim, dar dc as fi stiut ca inca mai erati pe acolo,..veneam intr-o fuga... asa ca ma voi multumi doar cu poze si cu scuzele de rigoare.
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a fost fain. rau de tot ...

noapte buna

marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intr-adevar a fost excelent la intalnire.Am facut cateva poze, dar nu sunt grozave.Le am si la calitate mai buna, in caz ca vrea cineva Wink

DSC03731.JPG
 Description:
 Filesize:  140.77 KB
 Viewed:  490 Time(s)

DSC03731.JPG

DSC03732.JPG
 Description:
 Filesize:  141.71 KB
 Viewed:  448 Time(s)

DSC03732.JPG

DSC03733.JPG
 Description:
 Filesize:  131.46 KB
 Viewed:  463 Time(s)

DSC03733.JPG

DSC03734.JPG
 Description:
 Filesize:  114.2 KB
 Viewed:  457 Time(s)

DSC03734.JPG

DSC03735.JPG
 Description:
 Filesize:  134.77 KB
 Viewed:  444 Time(s)

DSC03735.JPG

DSC03736.JPG
 Description:
 Filesize:  138.86 KB
 Viewed:  454 Time(s)

DSC03736.JPG

Octavia II
Sus
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Apr 14, 2007 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

continuare.....

DSC03737.JPG
 Description:
 Filesize:  139.74 KB
 Viewed:  476 Time(s)

DSC03737.JPG

Octavia II
Sus
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Apr 15, 2007 12:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos.......
Sus
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Apr 15, 2007 12:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vladutz a scris:

Mie personal nu mi-a venit sa cred ca am plecat tocmai la 20:30 din locatie (btw - ultima ora a fost dedicata lui Monk, caruia ii multumim ca ne-a inteles ca l-am lasat la urma si de ce l-am lasat la urma).

nu a fost nici o graba... eu unu m-am simtit foarte bine... si inca o data le multumesc lu vladut si mihai pentru atentia si efortul depus...

acu mai mult ca niciodata nu regret ca am ales 778u...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Stiri si anunturi Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare
Pagina 5 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum