Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

INTALNIREA DE IARNA......... EMMA
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 12:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

repet si aici
1-bogdan2670-1loc
2-beautiful_girl - 1 loc
3-bad_boy2k - 1 loc
4-ceachi-2loc
5-babanu-2loc
6-providius-2loc

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
neuron
Priceput

Data înscrierii: 27/Dec/2006
Locație: bucuresti pe stanga

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 12:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in perioada 14-16 am sa fiu in zona asa ca am sa vin sa va vad ...ne pupam si plec ...eu nu am nevoie de cazare ..astept locatia finala...promit ca vin
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dc se mai aduna ceva galateni ( sa am cu cine imparti benzina ) ... promit ca vin si eu ! ... galati sau braila Very Happy

tare mias dori sa mai schimbam ceva pareri ... Neutral

YM: shokaliptiku
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer nici noi nu stam bine financiar dar tinand cont de ce presupune evenimentul eu zic ca merita,macar poate reusim sa ne unim putin daca tot impartasim aceeasi pasiune.ar fi super sa ne intalnim mai multi sa ne cunoastem mai bine,eu sincer va stiu pe majoritatea dupa posturi si masini,dar dupa o intalnire de genul altfel porti o discutie dupa ce te-ai prezentat(ai tras o distractie tare cu ei)asa nici nu stiu cum sa ma bag intr-o discutie Laughing hai ca nu mai e mult fa cumva Smile
Baban_San
Pasionat

Data înscrierii: 25/Iul/2007
Locație: 18 Z

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2007 2:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai dati masuri sa se stranga mai multa lume poate facem si ceva masuratori ar fii o traba asa amicale... pareri una si una Exclamation

experienta celor mari nu strica Exclamation
Sus
bogdan2670
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2007 7:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima zi de inscrieri pt camera.....
Dar se pot anunta in continuare si cei care vor sa fie impreuna cu noi chiar si pt o zi...
Sus
bogdan2670
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2007 7:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Maine voi fii la Cheia pt a aranja cu cazarea.Deci maine seara o sa avem si locatia.voi venii cu detalii
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2007 10:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Baban_San a scris:
mai dati masuri sa se stranga mai multa lume poate facem si ceva masuratori ar fii o traba asa amicale... pareri una si una Exclamation

experienta celor mari nu strica Exclamation

oai ce mi-as masura masina sa stiu cat da acum,sa am termen de comparatie

Barsy
Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Dec 06, 2007 11:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci cam cum va fi avem o ora si o data exacta la care ne intalnim:)
Sa stam la un pahar de vorba Very Happy( un program ceva la cum va decurge intalnirea...) Si pana la urma ar fi ceva interesant sa putem face si niste masuratori asa sa avem termen de comparatzie pentr up-grade-urile pe care o sa ni le aducem vorba lui providius Wink
Sus
bogdan2670
Pasionat

MesajTrimis: Vin Dec 07, 2007 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

S-a rezolvat si cu locatia....aceasta este pensiunea Nikos unde avem 7 camere cu cate doua paturi (la pretul de 80 ron/camera) iar masa se va servii la modul in care fiecare va cere ce va dori din meniu facand plata separat.Ca bautura se gaseste cam de toate acolo... de la tuica la tarie de import si de la suc ,bere pana la vin.Nu sunt probleme daca vreti sa aduceti ceva cu voi(mancare-bautura) dar in principiu avem de toate acolo si la preturi rezon.

Tb sa stabilim la ce ora o sa se v-a ajunge acolo ca sa puna tuica la fiert.Spun de tuica pt ca zapada era de 20-30 cm si cred ca se merita o coapta de pe drum.Drumul este excelent(negru) cu exceptia drumurilor secundare dar eu am trecut prin zapada fara nici o problema tinand cont de faptul ca se coboara pe o panta destul de lina.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Vin Dec 07, 2007 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa inteleg ca sau facut deja rezervarile ?!

Sus
bogdan2670
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 08, 2007 2:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am rezervat 7 camere de la etaj....dar mai sunt camere...asta daca nu se ocupa pana sapt viitoare
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Dec 08, 2007 4:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bogdan2670 un numar de telefon ai luat deacolo !? Rolling Eyes

Sus
neuron
Priceput

Data înscrierii: 27/Dec/2006
Locație: bucuresti pe stanga

MesajTrimis: Dum Dec 09, 2007 11:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu daca s-ar fi simtit lipsa mea ..dar anunt ca din cauza distantei prea mari dintre noi...nu voi mai ajunge...sunt cazat in moeciu si pana in cheia e ceva ...distractie placuta si multa zapada
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 9:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oameni buni .. sunt sanse 80% sa ajung si eu !
lasam ceva numere de telefon .... sa avem cum sa tinem legatura si dupa ce ajungem acolo !?

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 3 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum