Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intalnirea forumistilor pe 2011 (16, 17 aprilie)
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Lun Mar 21, 2011 10:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am auzit niste discutii nu dau nume cum ca "" eu stau la gogu,eu stau la vara-miu"" etc etc

Normal si frumos ar fi sa stam toti in aceelasi loc...De ex si eu am 6 locuri de cazare in Busteni moca si nu imi este greu sa merg 20km cu masina...Dar e aiurea ,ideea este sa petrecem cat mai mult timp impreuna si sa fie cat mai frumos..

Adica nu oblig pe nimeni sa faca ca mine dar vreau sa stiu daca stam toti sau nu ca sa stiu ce fac si eu ...

1. MgM
2. Laurentiu
3. eVo_Lazu
4. otzy
5. Tibitzu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
eVo_Lazu
Priceput

Data înscrierii: 01/Apr/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mar 21, 2011 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. MgM
2. Laurentiu
3. eVo_Lazu / Sambata noapte
4. otzy
5. Tibitzu

ps: aprob ce ai spus Tibitzu,si eu am aceasi parere(si nu spun asta doar din simplu fapt ca eu nu am var sau pe"gogu"unde sa dorm),dar ar fi frumos sa fim cat mai multi cazati Rolling Eyes

laurentiu88richi
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Braila & Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 3:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. MgM
2. Laurentiu / Sambata noapte
4. otzy
5. Tibitzu

P.S. sunt de acord sa stam cat mai multi in acelasi loc si sa mai negociem ceva la cazare dupa ce stangem un nr. de pesr. Twisted Evil
P.S. se poate veni si cu prietena sau sotia, dupa caz? Embarassed

antidotu79
Priceput

Data înscrierii: 28/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 10:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

laurentiu88richi a scris:
1. MgM
2. Laurentiu / Sambata noapte
4. otzy
5. Tibitzu
6. antidotu/sambata noaptea camera dubla

P.S. sunt de acord sa stam cat mai multi in acelasi loc si sa mai negociem ceva la cazare dupa ce stangem un nr. de pesr. Twisted Evil
P.S. se poate veni si cu prietena sau sotia, dupa caz? Embarassed

Hi Hi, chiar ma intreba a mea consoarta daca mai vin si altii insotiti de prietene sa stie daca vine sau nu (cica nu doreste a ses imti in plus), in fine.. sa ne auzim cu.. bine Smile

p.s. foarte frumoasa locatia

Tibitzu
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

toti baietii vin singuri fara prietene eu asa am anuntat fata mea Laughing
Sus
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 12:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu este intalnirea burlacilor, si nici a misoginilor, asa ca daca vreti sa le invitati sunt bine venite, si cu cit mai multe cu atat mai bine pt nu se vor plictisi uitandu-se la niste "baraitzi" Laughing
Las gluma si chiar INSIST sa vina si sotiile/prietenele D-tra.
E pacat sa nu va bucurati impreuna de acele zile!

NUME /cazare / nr persoane

1. MgM / Sambata noapte / Camera dubla
2. Laurentiu / Sambata noapte /
3. eVo_Lazu / Sambata noapte /
4. otzy ??? / ???
5. Tibitzu ??/ ???
6. antidotu/Sambata noapte/ Camera dubla

Priceput

Data înscrierii: 28/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tibitzu a scris:
toti baietii vin singuri fara prietene eu asa am anuntat fata mea Laughing

Bun atunci, asa sa fie. Smile
Dar hair trick cine mai face bre? Razz

BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In conditiile astea o sa vin si eu in una din zile cu fetele mele.....(sotia si fetita mea)Smile) ca e tare frumos acolo.
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 1:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/lista-cazare-brasov-16-17-aprile-t12759.html

postam aici despre cazare si plata sa nu ne incurcam.

SergyU
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 9:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK dupa ce se tremina lista cu cei care se vor caza la pensiune sa se continue lista cu cei care vor fii prezenti de exemplu eu o sa vin cu sotia si cu fata si nu cred ca le vor face mare placere sa stea 2 zile pe linga "BRRRRR" si de aceea voi sta decat o zi asta depinde de cum se va alege si de restul care vor fii prezenti sambata sau duminica toate cele bune. otzy a facut bine cu topicul ala pentru cei care vor cazare ca astfel cei care vor fii prezenti o singura zii vor posta aici
Barsy
Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 9:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru cei care o sa fie prezenti dar nu au nevoie de cazare o sa va rog sa va anuntati tot aici prezenta iar in dreapta numelui sa treceti "fara cazare" .
Multumesc de intelegere!

Tibitzu
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

antidot....ghici cu cine facem hairtrick??? Laughing

Eu o sa stau cu otzy in camera ...avem niste treburi nerezolvate de la Craiova Laughing a postat el si pentru mine pe topicul celalalt

Am vazut ca au si apartamente cu 4 locuri cine mai vine singur fara fata stam 4 in camera ca sa iasa ceva maxim... Very Happy
Sus
eVo_Lazu
Priceput

Data înscrierii: 01/Apr/2008

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 10:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cine este in masura sa ne spuna si noua cum va decurge intrunirea Question
masuratorile se fac si sambata si duminica Question
ceva poze cu locatia unde se va tine intrunirea/masuratorile se poate Question
astept programu Smile

ps: am undeva in jur de 20-30 coli pentru carti de vizita in format A4,daca ajuta cu ceva sa ma anuntati,(ar fi foarte bune pentru diplome ca sunt cartonate;daca este nevoie de mai multe sa ma anuntati);
din pacate eu nu am unde sa imprim diplomele,daca cineva are posibilitatea sa iasa la iveala.
cine se pricepe este rugat sa faca cateva modele pentru imprimare diplome!!!!!!!!!!!!!

AM SI LOCURI LIBERE IN MASINA,CINE VREA SA MEARGA SI NU ARE CU CE SA MA ANUNTE,PLECAREA SE FACE DIN BUCURESTI!!!!!

BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BASIC a scris:
In concluzie prima intalnire a forumistilor 2011 va fi in 16-17 aprilie.

Locatia intalnirii va fi Pensiunea Poiana RĂąÂșnoavei - Doripesco este situatĂŁ pe DN 73A, care leagĂŁ BraÂșovul de Predeal prin RĂąÂșnov, la km 14.
Am fost acolo cu Barsy in weekendul acesta am vb cu administratorul si ne-a spus ca este liber.

Mai multe detalii aici:

http://www.poiana-rasnoavei.ro

Pretul este 120 RON pt camera dubla.Probabil ca mai putem negocia dar asta inseamna sa avem un numar clar de persoane si sa dam un avans.

http://www.infopensiuni.ro/rasnov/pensiunea-poiana-rasnoavei-doripesco/poze
Sus
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@eVo_Lazu
Bravo, pt interes, avand in vedere ca este o intalnire a noastra nu cred ca o sa avem un program rigid si anume o sa fie decis de majoritate. Sambata cit si duminica o sa facem masuratori, ca si la prima intalnire o sa fim uniti si o sa ne ajutam, in citeva cuvinte "ne jucam cu TL", apoi ne pregatim pentru competitie . Dar noi fiind invitati mi se pare de bun simt sa RESPECTAM dorintele gazdelor !

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Următoare
Pagina 10 din 19

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum