|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Toma Pasionat
Data înscrierii: 13/Mai/2011 Mesaje: 175 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 26, 2011 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci sa inteleg ca in afara de ce o sa fie la Brasov...nu va mai fi o alta intalnire a celor de pe forum? _________________ Suficient bass in masina ai atunci cand parul unei fete devine umbrela. |
|
| Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Lun Sep 26, 2011 6:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| O sa mai fie o competitie si la bucuresti din ce stiu eu...acum ramane de vazut...iar de intalnire nu cred ca se mai baga cineva sa organizeze...cu toate ca teoretic nu este nevoie de organizare....doar o zi o ora si o parcare unde sa ne vedem... |
|
| Sus |
|
 |
Toma Pasionat
Data înscrierii: 13/Mai/2011 Mesaje: 175 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 26, 2011 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
E foarte greu sa convingi oamenii. Trebuie sa fie cine "suspus" in care oamenii sa aibe incredere. _________________ Suficient bass in masina ai atunci cand parul unei fete devine umbrela. |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar Sep 27, 2011 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
| Toma a scris: | | E foarte greu sa convingi oamenii. Trebuie sa fie cine "suspus" in care oamenii sa aibe incredere. |
Nu este greu deloc, este normal ca oricine ar vrea sa se duca la o astfel de intalnire trebuie sa aiba incredere in cine organizeaza evenimentul...
Data trecuta de organizare s-au ocupat Basic si Barsy si a iesit foarte bine totul, chiar mai bine (cred) decat si-ar fi imaginat multi! |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Sep 27, 2011 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu trebuie neaparat cineva sus-pus care sa se ocupe intru totul de organizare, pentru ca intalnirea forumistilor e a forumistilor pana la urma, asa ca oricine se poate implica.
Problema e ca daca nimeni nu prezinta interes si nu vine cu idei, nu se face nimic. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 28, 2011 12:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
@Be loud again?  |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 28, 2011 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ar trebui organizam acum in toamna pana nu vine frigul, aici in bucuresti o intalnire a forumistilor si daca cei din tara nu reusesc sa ajunga, macar cei de aici de aproape sa ne clatim ochii :d . Pentru asta e nevoie sa faca un topic cu intalnire propunere data ora locatie, si cel care face postul sa fie mai cunoscut asa  _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|