|
|
|
Autor |
Mesaj |
Toma Pasionat
Data înscrierii: 13/Mai/2011 Mesaje: 175 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 23, 2011 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Se pare ca frigul sperie pasionatii:P _________________ Suficient bass in masina ai atunci cand parul unei fete devine umbrela. |
|
Sus |
|
 |
Marius-MSC
Data înscrierii: 06/Feb/2012 Mesaje: 13 Locație: Mioveni
|
Trimis: Joi Feb 09, 2012 3:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu mai bate pe nimeni gandul la o intalnire?! Eu unu as veni,de preferat undeva la iesirea dupa autostrada,Militari,AFI Palace Cotroceni,undeva pe acolo(nu prea cunosc Bucurestiul)
Ps:Nu cred ca as veni decat eu,sigur o sa adun mai multi "pasionati"
Pss:Sper sa nu supar pe nimeni cu initiativa asta:P. _________________ “Music is enough for a lifetime, but a lifetime is not enough for music” |
|
Sus |
|
 |
Toma Pasionat
Data înscrierii: 13/Mai/2011 Mesaje: 175 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 09, 2012 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Stai linistit, nu superi pe nimeni. Cel mai greu e sa convingi oamenii sa vina. Inca e frig afara. Cred ca va trebuie sa mai asteptam pentru a organiza o intalnire in Bucuresti. _________________ Suficient bass in masina ai atunci cand parul unei fete devine umbrela. |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Feb 09, 2012 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca ACUM e momentul perfect.
Minus enspe grade afara, zapada din belsug, ce vrei mai mult ca sa te motiveze sa stai in parcare pe langa masina ? _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
Marius-MSC
|
Trimis: Joi Feb 09, 2012 11:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
ssrli a scris: | Eu zic ca ACUM e momentul perfect.
Minus enspe grade afara, zapada din belsug, ce vrei mai mult ca sa te motiveze sa stai in parcare pe langa masina? |
Pasiune:) _________________ “Music is enough for a lifetime, but a lifetime is not enough for music” |
|
Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Joi Feb 09, 2012 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
De apreciat voita ta, atunci ne bazam pe ea si asteptam sa te mobilizezi, alege data, fa rost de locatie, convinge userii sa vina, iar noi te ajutam cu ce putem pe vremea asta.
ps. multi dintre useri nu sunt inca pregatiti pentru 2012, au sistemele la hibernat sau in curs de refacere. _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Marius-MSC
|
Trimis: Joi Feb 09, 2012 11:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
mgm2000ro a scris: | De apreciat voita ta, atunci ne bazam pe ea si asteptam sa te mobilizezi, alege data, fa rost de locatie, convinge userii sa vina, iar noi te ajutam cu ce putem pe vremea asta.  |
Daca ar fi sa aleg data,oricum ar fi prin martie,in nici un caz acu,toate peste toate,chiar este frig.
Locatia,chiar nu cunosc,de 2 ori am fost in Bucuresti,odata la un eveniment si odata cand m-am operat la picior:D,deci aici nu va bazati pe mine.
Oricum toate detaliile precizate de noi mai sus se hotarasc cu toti:P,eu pur si simplu am venit cu propunerea si ma gandeam ca sunt mai multi "doritori" sa iasa din case si sa ne mai "clatim" putin ochii
Sper sa nu degenereze toata treaba intr-un conflict:),nu a fost nimic cu intentie rea.Numai bine la toata lumea si spor la treaba(bineinteles,cine are de munca). _________________ “Music is enough for a lifetime, but a lifetime is not enough for music” |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Joi Feb 09, 2012 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Marius-MSC a scris: | ssrli a scris: | Eu zic ca ACUM e momentul perfect.
Minus enspe grade afara, zapada din belsug, ce vrei mai mult ca sa te motiveze sa stai in parcare pe langa masina? |
Pasiune:) |
Din punctul meu de vedere e rece pentru asa ceva. Am facut in Noiembrie, in camp deschis si a fost nasol, toata lumea a inghetat. Acum arata mult mai nasol.
Sa mai dea putin primavara, sa se dezmorteasca lumea si sigur o sa fie ceva  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Mar Sep 18, 2012 12:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai oameni buni, mai facem si noi intalniri sau nu? _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 18, 2012 4:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma bag si eu daca e dar nu weekend-ul asta ca ma duc sa culeg via sa-mi fac un vinisor ! _________________ Alpine 9886+Pxa-h100+Hertz Esk 163+Dub 2502+Soundstream XXX 6500D+DD 9518g+Kinetik HC2400 |
|
Sus |
|
 |
AYG Pasionat
Data înscrierii: 24/Aug/2010 Mesaje: 161 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Sep 29, 2012 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
asteptam detalii  _________________ B-11-AYG ?
B-21-AYG 149,6 dB
B-211-AYG 152,4 dB |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Lun Oct 22, 2012 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
bebe83 a scris: | La Oradea se organizeaza ceva?
Multumesc! |
Spam bot iarasi? _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
laurentiu88richi Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 337 Locație: Braila & Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Dum Ian 13, 2013 4:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Sa vina caldura si sa-mi termin sistemul  _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|