|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bizkit
Data înscrierii: 30/Oct/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Noi 07, 2006 12:40 am Titlul subiectului: intrare auxiliara la pioneer dwh-30mp |
|
|
cum sa activez intrarea auxiliara la pioneer dwh-30mp ,?
in manual scrie ca trebuie sa apas de mai multe ori butonul F(function) pana imi apare AUX pe ecran, am apasat pana au inceput sa se repete functiile , dar nici urma de AUX , nici daca apas butonul SOURCE nu imi afiseaza sursa auxiliara, doar "tuner" si "cd".
am incercat cu 2 mp3 playere si cu un laptop... dar degeaba, cablul sigur e bun pt ca e tot dupa be-loud
help  |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Mar Noi 07, 2006 1:03 am Titlul subiectului: |
|
|
opreste mp3 playeru si cu el oprit tine apasat FUNCTION si iti va aparea un meniu ascuns ca sa zic asa  |
|
| Sus |
|
 |
bizkit
Data înscrierii: 30/Oct/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Noi 07, 2006 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ELNA a scris: | opreste mp3 playeru si cu el oprit tine apasat FUNCTION si iti va aparea un meniu ascuns ca sa zic asa  |
merci , nu a iesit exact cum ai descris tu, dar am nimerit pana la urma in meniul ala "ascuns" dar daca ma mai pune cineva odata iar ma chinui 2 zile  |
|
| Sus |
|
 |
telu
Data înscrierii: 27/Noi/2006 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
E vreo diferenta de calitate a sunetului dintre player prin aux si cd?
Se poate regla sunetul ca si in cazul Cd-ului? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|