| |
| Autor |
Mesaj |
ondin
Data înscrierii: 12/Apr/2010 Mesaje: 20
|
Trimis: Joi Mai 13, 2010 9:04 am Titlul subiectului: Intre Sony si Alpine |
|
|
Variantele entry-level pana in 500 lei cine sta mai bine?
O zi buna.
|
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mai 13, 2010 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sustin cele de mai sus !
_________________ Alpine 9886+Pxa-h100+Hertz Esk 163+Dub 2502+Soundstream XXX 6500D+DD 9518g+Kinetik HC2400 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Joi Mai 13, 2010 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Shokaliptiku a scris: | alpine pio clarion ...
sony ... face baterii  |
Sa nu vorbim din amintiri..
Pun pariu ca nu ai pus mana pe vreun Clarion din gama curenta sau din gama de anul trecut. S-au dus foarte tare in jos, sub SONY din punct de vedere al calitatii constructiei dupa parerea mea.
A revenit insa Kenwood, un brand care a stat cativa ani in umbra mai ales la noi... E de luat in seama pe segmentele entry-level, mid, aparate cu Bluetooth, etc.. doar pe High end raman doar Alpine si Pioneer nu pentru ca ar fi cele mai bune ci pentru ca sunt singurele. Clarion, sony, jvc, kenwood nu fac modele highend in ziua de azi.
|
|
| Sus |
|
 |
ondin
|
Trimis: Joi Mai 13, 2010 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am si un kenwood care se aude destul de bine, clar, meniul putin mai complicat fata de sony, din pacate nu are iesire rca si l-am inlocuit acum cu un sony cdx s22, destul de vechi, insa stie cu amplificare si face destul de multa galagie, un adevarat be loud.
Vroiam sa stiu daca alpine existent acum in oferta este cu mult peste sony, daca se merita investitia sau eventual sa mai astept putin pentru ceva mai bun.
Cu multumiri.
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Mai 13, 2010 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca pentru moment ti-ai rezolvat problema preout-ului, poti sa astepti decat sa iei tot un entry-level dar cu USB.
Alpine 100EUB nu ar fi ceva cu mult peste ce ai insa la 111RM e alta treaba, e mult mai sus ca design, calitatea materialelor panoului frontal, fiabilitate etc. 111RM ar merita daca nu vrei sa astepti pentru ceva cu 2 x preout sau BT inclus etc.
|
|
| Sus |
|
 |
ondin
|
Trimis: Vin Mai 14, 2010 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este frumos 111RM insa imi trebuie iluminat albastru sau rosu, nu portocaliu/verde si vad ca are DAC doar un 1 bit.
E frumos asa?
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Mai 14, 2010 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
explica-ne te rog diferenta intre DAC pe 1 bit si alte tipuri de DAC.
si ce este un DAC pana la urma??
|
|
| Sus |
|
 |
adi90 Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009 Mesaje: 190 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Mai 14, 2010 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
e o basculanta daia mare
|
|
| Sus |
|
 |
mix3r
Data înscrierii: 15/Mai/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Mai 15, 2010 3:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
intrebarea initiala era de variantele entry-level, eu mi-am luat acum cateva saptamani sony cdx-gt 440U si sunt super multumit de el nu imi venea sa cred cum se aude pe cele 4 boxe ale mele din stock (vroiam sa le schimb si pe ele dar acum mi-am dat seama ca playerul era vinovat)
dupa ce am cautat mult timp eu nu am gasit ceva mai bun sub 500 de lei, are USB si se aude foarte clar la volum ridicat
|
|
| Sus |
|
 |
ondin
|
Trimis: Lun Mai 31, 2010 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa cred si eu, chiar daca sony face si baterii, acum am deja al doilea model de la sony x-plode si sunt super multumit de cate stie, mai ales, de cum se aude, voi face in viitor doar un up grade mai mult pentru design.
meniul cred ca este cel mai simplu dintre toate HU pe care le-am vazut eu vreodata, alt plus, ca eu vreau sa ii setez sunetul imediat, nu dupa ce apas cateva secunde pe nu stiu cate butoane si apoi fac si dreg.
sigur masochistii nu il cumpara.
important ca nu s-au defectat vreunul niciodata, nu 'sare' discul daca merg pe drum denivelat, are memorie destul de buna zic eu.
pacat ca le schimba si ei atat de repede, imediat afli de pe site producator ca modelul x nu se mai fabrica pentru ca a fost inlocuit de modelul y, care nici asta nu se mai fabrica, ca a fost inlocuit de modelul z.
funny, nu?
|
|
| Sus |
|
 |
Iepurila
Data înscrierii: 31/Aug/2010 Mesaje: 11 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 1:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare!Daca intereseaza pe cineva,nu stiu unde sa postz anuntul.am la vanzare 3 bucati cdplayer Sony Xplode seria CDX A250,in cutie,podusul este nou,pretul per bucata este de 300 lei negociabil,contact la nr 0726129764,descriere:
Putere
4 x 50 W
Formate redate
WMA, MP3, ATRAC
Tip disc
CD, CD-R, CD-RW
Conectori
IeÂșire preamplificator (stereo RCA),
Intrare audio frontalĂŁ auxiliarĂŁ (Mini Jack de 3,5 mm).
Port USB
Nu
Bluetooth
Nu
Panou frontal detasabil
Da
Tuner
Da
Frecventa de raspuns
10 Hz ~ 20 kHz
Unghi de instalare
0 - 45 grade
Telecomanda
Da
Dimensiuni
178 x 50 x 178 L x I x A
Altele
Afisaj 13 segmente,
Egalizator cu 3 benzi EQ 3.
| Description: |
|
| Filesize: |
62.94 KB |
| Viewed: |
244 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
ondin
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 8:20 pm Titlul subiectului: buna seara |
|
|
Eu v-am sunat deja acum cateva minute si am rezervat unul. Va trimit maine un mesaj si cu adresa de livrare in Hunedoara prin Fun Curier.
Seara buna.
|
|
| Sus |
|
 |
ondin
|
Trimis: Joi Sep 02, 2010 3:15 pm Titlul subiectului: super sony |
|
|
A ajuns azi dimineata micutul. super frumos, se integreaza perfect cu bordul, functioneaza impecabil, telecomanda face toti banii, recomand.
Am inteles ca mai exista doar unul, asa ca daca sunteti interesati trebuie sa va grabiti.
|
|
| Sus |
|
 |
|