|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dori_x
Data înscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 6 Locație: tg-jiu
|
Trimis: Mie Feb 13, 2008 6:19 pm Titlul subiectului: Intrebare ALPINE - IPOD |
|
|
| Am ( adica o sa am , de maine ) un Alpine 9812rb. In specificatiile lui tehnice, am vazut ca este si " ipod ready " Ma intereseaza daca imi mai trebuie si alceva in afara de un cablu ptr a conecta un ipod la aparat . Am gasit cablul special, dar , am mai gasit si un " adaptor" ptr el , undeva la 300- 400 ron, nu mai stiu . Cablul este undeva pana in 100 ron . Ma poate ajuta cineva ? Este suficient cablul ? |
|
| Sus |
|
 |
Schetzu Pasionat
Data înscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 156 Locație: Sibiu
|
Trimis: Mie Feb 13, 2008 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
am cautat prin manual despre ce vrei tu dar nu am gasit nimic clar. ce iti pot spune sigur e ca nu are intrare auxiliara RCA sau jack , deci cam greu cu cablu. ma inclin ca iti trebuie asa un adaptor. http://www.alpine-europe.com/index.php?id=kca-420i
asteapta pana il ai in mana HU si vezi ce posibilitati de conectare ai. dar de obicei , pt a putea functiona cu cablu trebuie sa ai intrare auxiliara RCA sau jack 3.5
sper ca am fost de folos _________________ Corsa C , Pioneer P55BT, Voodoo 4x200 , Pioneer W307D2 + incinta 41l sealed, CD-R310, Alfatec 1F |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|