| |
| Autor |
Mesaj |
drdre
Data înscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 5 Locație: iasi
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 6:12 pm Titlul subiectului: intrebare : am o statie pe 4 canale si subwoofer 2x400 |
|
|
am o statie pe 4 canale si subwoofer 2x400 pioneer ;as vrea sa-mi iau un mp3player ;cam ce-mi puteti recomanda? ; ar trebui sa aiba iesire pe 4 canale sau pe 2? care e diferenta intre cele ce au iesire pe 2 si cele care au pe 4 canale?
apropo am o dacie logan si as dori ceva sa se potriveasca cu mufa de alimentare(sa nu fac adaptari..alea alea)
multumesc anticipat _________________ decit mult si fara rost mai bine putin si prost |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca subul are 2 intrari trebuie sa pui amplifu in punte si sa aiba 2 iesiri |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 2:29 am Titlul subiectului: sal |
|
|
da, merge, dar semnalul ce intra in cele 4 canale ale amplifului sa fie unul perfect MONO. adica unesti ce scoate cas-ul pe rca-uri in doar 2 fiere, dupa care distribui catre toate canalele amp-ului.
iar bobinele difului le legi pe fiecare la cele doua canale ale amplufului care scot in punte!!
e bine sa aibe chiar iesire de subwoofer, ca ai control mai bun aspra rehlajelor, chiar din cass,..ceea ce e ideal..
dar merge si cu doua.. dpinde de bugetul tau
eu as lua doar cas-uri cu card de memorie, ce mp3-uri
e pe site unul la 5 mil cred |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 10:20 am Titlul subiectului: Re: sal |
|
|
| problema la ampli pe 4 canale la un sub cu 2 difuri e precizia setarilor. e greu sa nimeresti aceleasi setari din amplificator pentru ambele suburi, chiar si cu semnal mono. dar se poate. ma grav e ca unii incearca sa alimenteze cu 2 punti un singur difuzor cu 2 bobine, ceea ce e crima curata. |
|
| Sus |
|
 |
drdre
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 10:30 am Titlul subiectului: ce mp3player imi recomandati? |
|
|
si care e diferenta intre cele cu 2 canale si alea cu 4?
ar fi mai bine sa aiba iesire pt sub? _________________ decit mult si fara rost mai bine putin si prost |
|
| Sus |
|
 |
drdre
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 6:34 pm Titlul subiectului: 4 canale=2 rca preout? |
|
|
4 canale=2 rca preout? _________________ decit mult si fara rost mai bine putin si prost |
|
| Sus |
|
 |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
4 canale=4 iesiri preout(sunt mono iesirile) _________________
 |