|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
vasilepasat
Data înscrierii: 28/Noi/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Noi 28, 2007 9:45 am Titlul subiectului: Intrebare Bell 955 |
|
|
Am un Bell 955 de 5 luni si m-au zapacit alarmele false pe "laser".Din setarile permise nu se poate scoate banda asta.Ulterior am constatat ca se intampla in general cand merg cu soarele in fata deci asta ar fi cauza.E defect detectorul meu, se poate modifica softul pentru a elimina banda asta, sa incerc sa-i astup lentila laser? Dati-mi va rog o solutie.
Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
zeniamin
Data înscrierii: 10/Dec/2007 Mesaje: 4 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Monteaza-l mai sus , cat mai aproape de retrovizoare . vezi daca se skimba ceva |
|
| Sus |
|
 |
vasilepasat
Data înscrierii: 28/Noi/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Dec 12, 2007 9:55 am Titlul subiectului: |
|
|
| Am incercat si asta, practic ar trebui sa-l pun sub plafon unde sa nu "vada" direct soarele, adica sa stea la umbra. Asa e dificil de manevrat si nu e normal.Daca astup cu degetul lentila laser tace.Pot sa lipesc ceva pe ea si am terminat cu alarmele false dar si cu banda laser. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|