|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mobyone
Data înscrierii: 11/Mar/2008 Mesaje: 20 Locație: Bacau
|
Trimis: Mie Iun 04, 2008 12:53 pm Titlul subiectului: Intrebare Condensator si Conectica |
|
|
Salaut,
Am o nedumerire, Vreau sa-mi instalez doua amplificatoare, gbl gto-1004e si nu stiu exact ce condensator trebuie sa imi cumpar. Puterea maxima a amplificatoarelor este 600W deci puterea totala a sistemului este de 1200W.
Cei de la jbl in fisa tehnica a ampului recomanda cablu de alimentare 8AWG. M-am gandit la urmatoarea schema : de la baterie plec cu cablu 4AWG si dupa condensator montez un spliter(l-am gasit pe be loud) din care plec cu 2 cabluri 8AWG spre ampuri.
O alta nedumerire ar fi urmatoarea: DIn ce am vazut eu pe la kiturile de instalare pentru amplificatoare GND(minusul) are aceasi dimensiune cu cablul de alimentare. In cazul meu ce fac, merg pe 8AWG sau pe 4AWG?
VA multumesc si astept sugestii. |
|
| Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 04, 2008 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stii cum e!
Cu cat mai mare cu atat mai bine ! _________________ Alpine 9886+Pxa-h100+Hertz Esk 163+Dub 2502+Soundstream XXX 6500D+DD 9518g+Kinetik HC2400 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|