Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

intrebare de 20 de puncte?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cataneagoe

Data înscrierii: 15/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 6:54 pm    Titlul subiectului: intrebare de 20 de puncte? Răspunde cu citat (quote)

am un pioneer 55bt si nu stiu care difuzoare sunt mai bune pt el.am un buget de 4 mil. doresc sa la montez la un kangoo
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:11 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
cataneagoe

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 7:41 pm    Titlul subiectului: pt aceleasi 20 de puncte Răspunde cu citat (quote)

m-ar interesa doua difuzoare pt spate ceva la 16 sau 20 cm.pentru fata am pioneer de 10 cm. sa pun tot pioneer? ce parere ai despre pioneer 6921? multumesc pt raspunsuri
Sus
cataneagoe

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 7:48 pm    Titlul subiectului: Re: pt aceleasi 20 de puncte Răspunde cu citat (quote)

[quote="cataneagoe"]m-ar interesa doua difuzoare pt spate ceva la 16 sau 20 cm.pentru fata am pioneer de 10 cm. sa pun tot pioneer? ce parere ai despre pioneer 6921? multumesc pt raspunsuri[/quote]
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:11 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
cataneagoe

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 8:19 pm    Titlul subiectului: vreau o solutie Răspunde cu citat (quote)

pe fata am pioneer ts h107,si m-ar interesa pt spate difuzoare bune,la 4 mil.multumesc pt solutia data,dar nu stiu unde as putea monta acel amplif,pt ca eu am mare nevoie de locul din spate din porbagaj(la kangoo)difuzoarele pe spate le pot monta in tablia rabatabila din spate si am spatiu suficient.m-ar interesa o solutie ideala,nici sa fortez cd-ul ,dar sa am o auditie cat mai fiabila multumesc
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Vin Dec 08, 2006 7:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:12 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Dec 08, 2006 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

statia se poate fixa in orice pozitie,dar atentie, mai ales acum in sezonu rece, sa nu se formeze consens si sa curga pe ea...

hai noroc
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Dec 08, 2006 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru un surplus de bass, dar fara incinta, e valabil si pentru tine un sub free air. pe fata, http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Coustic/CX402/ , pe spate nu cumva ai loc in portiere? daca nu, tot ceva neamplificat, de 16cm e destul, si in mijloc un sub free air de 25 cm ar fi suficient. daca vrei mai mult, doua http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/DLS/OA8/ ...fiind pe 8 ohm, le poti conecta in paralel la acelasi amplificator. in cazul asta nu mai ai nevoie de difuzoare de 16 cm pe spate, poate doar de 2 tweetere puse pe player. zic eu ca vor scoate un bass placut, dar nu destul de puternic cat sa nu le tina piept difuzoarele de pe fata ce vor fi neamplificate. deci ar fi zic eu echilibrate. amplificator...o punte de 300 rms la 4 ohm ar fi destul. un jbl 75.2 ar face fata.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum