Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intrebare despre bass

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
sorinnx2

Data înscrierii: 30/Mar/2013

MesajTrimis: Mar Mai 21, 2013 7:28 pm    Titlul subiectului: Intrebare despre bass Răspunde cu citat (quote)

Bassul intens poate dauna caroseriei ?
E vorba de un chevrolet spark ( nu dacie ) ingrijit foarte bine .
Am auzit de la cineva ca bass-ul ar dauna suruburilor din toata masina , true or not ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Mar Mai 21, 2013 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

depinde cat de puternic ii si cat de mult ascuti la volum tare.Parerea mea, dar stai linistit ca nu o sa-ti pice vreo usa sau vreun far Razz
sorinnx2

Data înscrierii: 30/Mar/2013

MesajTrimis: Mar Mai 21, 2013 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt niste difuzoane pioneer 40w . Ce-i drept scot ele un bass incredibil ,si misca bine de tot numarul . Dar este adevarata vorba asta cu "descentrarea' suruburilor ? sau nu ?
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mai 21, 2013 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de la asa ceva nu.am avut subwoofer de 1000 rms si nu mia picat nimic
77xel
Pasionat

Data înscrierii: 25/Iul/2008

MesajTrimis: Sâm Iun 15, 2013 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Teoretic eu zic ca ar trebui sa iti fie mai frica de vibratiile de la drumurile din romania decat de la bass
Sus
bogdan_war
Pasionat

Data înscrierii: 16/Noi/2012
Locație: Bucuresti - Crangasi-Tei

MesajTrimis: Sâm Iul 27, 2013 1:26 pm    Titlul subiectului: (((; Răspunde cu citat (quote)

Very Happy Asta e buna, apropo de Dacie, eu am 1750w rms pe Logan si na cazut nik pana acum, doar parbrizul fisurat langa oglinda... !!!
Da tu fi atent totusi la cutiuta ta "Chevrolet Spark" sa nu pierzi ceva pe drum, la cat este de fiabila.... !!!
Plus 2x 250w rms pe portiere... are un an si inca nam pierdut nik pe drum, ai face bine sa nu mai pleci urechea la toti atot stiutori care iti dau sfaturi de genul asta... Sunt alti cu 4\5\7 k rms in masina si nu sa-u dezintegrat pe drum.. cel putin din cate stu eu (((: ( 40w rms ) Rolling Eyes
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Iul 28, 2013 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe 4tuning se plang destul de multi ca din cauza vibratiilor se slabesc suruburile in locuri in care posesorul respectiv nici macar nu stia ca are suruburi, dar asta la un subwoofer acordat la frecvente joase nu la boxe normale.
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iul 28, 2013 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi iti iei o trusa de scule cu tine Razz

glumesc. crede-ma ca nu mi-a picat niciun surub de nicaieri sau slabit din cauz bass-ului si Fiat nu e firma laudata de masini

bogdan_war
Pasionat

Data înscrierii: 16/Noi/2012
Locație: Bucuresti - Crangasi-Tei

MesajTrimis: Lun Iul 29, 2013 10:26 pm    Titlul subiectului: ((((; Răspunde cu citat (quote)

sorinnx2 a scris:
Sunt niste difuzoane pioneer 40w . Ce-i drept scot ele un bass incredibil ,si misca bine de tot numarul . Dar este adevarata vorba asta cu "descentrarea' suruburilor ? sau nu ?

Laughing ((((((;
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Mie Iul 31, 2013 12:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bah sa stii ca eu am patito cu dacia mea (supernova) Smile) de la vibratii cred ca nici suruburile nu erau stranse bn mi sa desfacut incuietoarea aia de pe portiera Smile) broasca Wink)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum