|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mini
Data înscrierii: 22/Iun/2007 Mesaje: 11 Locație: cluj
|
Trimis: Dum Iun 24, 2007 6:26 am Titlul subiectului: |
|
|
| dorin a scris: | | manualul si linkul de pe be-loud sunt cu amplificatorul vechi. Amplificatorul care se gaseste acum de cumparat este cel dn linkul producatorului. |
in cazul asta wooferul mentionat e bun ? (rezista ) |
|
| Sus |
|
 |
mini
|
Trimis: Dum Iun 24, 2007 6:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| Infamous a scris: | | http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Baterii/Ground_Zero/Battery_GZBP_12.2500/ , asa ceva ti de ajuns |
da catzi ampi papa statia aia ?  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Iun 24, 2007 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dorin a scris: | | manualul si linkul de pe be-loud sunt cu amplificatorul vechi. Amplificatorul care se gaseste acum de cumparat este cel dn linkul producatorului. |
eu as zice ca mai curand s-au modificat peste noapte specificatiile statiei sau modul in care au fost masurate puterile, nu produsul in sine.. daca era un produs NOU ar fi trebuit sa primeasca un nume NOU, nu?
o sa actualizam si noi dupa cum zice GZ. |
|
| Sus |
|
 |
mini
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da totushi catzi amperi papa statia asta ? |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai are 3 sigurante de 30A .. _________________ Pioneer 6850, DLS R6A + JBL 75.2, MTX 693,
Alpine Type R 12" + Magnat Rock Mono, 4AWG |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|