| |
| Autor |
Mesaj |
novi
Data înscrierii: 11/Apr/2012 Mesaje: 6 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Apr 11, 2012 12:54 pm Titlul subiectului: Intrebare Difuzoare + Amplificator |
|
|
In primul rand tin sa salut pe toata lumea deoarece sunt nou pe acest forum.
In al doilea rand as dori sa imbunatatesc actualul sistem audio de pe masina ( Honda Civic 5D 2009 ).
M-am decis sa schimb pentru moment doar difuzoarele fata cu o pereche de difuzoare cu 2 componente.
Din ce am citit pe alte forumuri , HU stock al masinii nu poate oferi o amplificare foarte buna si de aceea as dori sa achizitionez si un amplificator.
M-am oprit asupra urmatoarei configuratii :
ALPINE TYPE-G SPG-17CS
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-G/SPG-17CS/
ALPINE PMX-F640
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/PMX_Series/PMX-F640/
Ce parere aveti , este buna combinatia de mai sus ?
Ce alte sisteme imi recomandati ?
Bugetul alocat e pe undeva pe la 800 ron , deci nu foarte mare. |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Apr 22, 2012 2:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
novi suntem din acelasi oras, daca vrei sa ne intalnim as putea sa te ajut cu niste sfaturi.
poate chiar si cu achizitionarea produselor la preturi mai bune.
intamplator am un amplificator stereo 2x120w nou nout care sta prin garaj degeaba si vreau sa-l dau mai ieftin.
da-mi un pm daca e ceva. |
|
| Sus |
|
 |
novi
|
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
Data înscrierii: 11/Mar/2012 Mesaje: 57
|
Trimis: Mar Apr 24, 2012 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca pastrezi si hu original si folosesti adaptor din hi-low o sa se auda mai prost decat sistemul stock al masinii.te-ai cam grabit, parerea mea.sunt curios daca vei fi multumit de rezultat. |
|
| Sus |
|
 |
novi
|
Trimis: Mar Mai 08, 2012 2:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am instalat difuzoarele componente pe fata (Alpine SPG17CS),subwooferul (Alpine SBG844BR) si amplificatorul (Alpine PMX-F640) si sunt foarte multumit de rezultat.
Difuzoarele componente redau clar sunetul , fara sa distorsioneze, la volum ridicat. Basul se aude destul de profund. Mini-subwooferul isi face treaba din plin si nu ocupa foarte mult loc in portbagaj.
Am utilizat intrarile de nivel ale amplificatorului si functioneaza perfect, calitatea sunetului este foarte buna.
In legatura cu amplificatorul , am sesizat faptul ca se incinge destul de tare. Dar am inteles ca este normal pentru un amplificator clasa AB.
Cu timpul voi schimba si difuzoarele spate cu unele coaxiale (Alpine SPG17C2).
Datorita faptului ca bateria de pe Honda Civic este destul de mica (45Ah), ma gandeam sa adaug la acest sistem si un condensator , in ideea de a proteja bateria si alternatorul. Ma gandeam la ceva de genul : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/Juice/JW1D/
Ce parere aveti ? Merita investitia ? A instalat cineva un astfel de condensator ? |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
Data înscrierii: 11/Mar/2012 Mesaje: 57
|
Trimis: Mar Mai 08, 2012 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa le stapanesti sanatos.asta ar fi culmea sa pui condesator la 120W, stai la un loc ) |
|
| Sus |
|
 |
|