Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intrebare! Difuzor nou de bass pt sistem Logitech Z5500!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
ExtaZy

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Mie Ian 13, 2010 1:35 am    Titlul subiectului: Intrebare! Difuzor nou de bass pt sistem Logitech Z5500! Răspunde cu citat (quote)

Salut. De curand, mi sa ars difuzorul de bass de la sistemul logitech z5500. Nu stiu dimensiunile, nu stiu nimic, ce difuzor nou ar merge? ma gandeam ca ar fi bun acesta. aici dar nu stiu daca are loc in incinta... vreau la sigur sa imi ziceti, si daca e bun, totul, stiti voi. multumesc mult!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 13, 2010 10:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cauta un woofer de 8 ohmi impedanta...si de 25 de cm diametru.
asta ar fi ideal http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W257D4/
mai scump dar ar merge si asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MB_Quart/Discus_DWI254/

Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
ExtaZy

MesajTrimis: Mie Ian 13, 2010 12:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar, are loc in incinta? mie imi e sa nu fie mai lung in spate decat celalalt, sau sunt la fel ?iar de aici se poate cumpara cu un card de cumparaturi? in rate?
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 13, 2010 3:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu cred ca ai intra..pt ca si wooferul original al sistemului e destul de adanc la instalare....iar cat despre cumparaturi...nu stiu frate...suna si intreaba.. Laughing
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
viper_x

Data înscrierii: 10/Mar/2009

MesajTrimis: Mie Ian 13, 2010 6:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O solutie ar mai fi sa vb. cu CLAUDIU_URBAN sa ti-l rebobineze. Wink Face treaba foarte buna.
Sus
ExtaZy

MesajTrimis: Mie Ian 13, 2010 7:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

neah, cat ar tine... se dezlipise membrana de acel con, si l`am dus la un amarat de om, si mi`a luat 400 de mii sa mi`l lipeasca, si tot asa se aude. iar el, cica de unde sa stie el ce are... e jale omu`.
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mie Ian 13, 2010 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citeste.. asta.
Sus
ExtaZy

MesajTrimis: Mie Ian 13, 2010 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm, am sa`l repar la el sigur, dar tot o sa imi cumpar ceva nou.
Sus
CLAUDIU_URBAN
Priceput

Data înscrierii: 26/Apr/2008
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Ian 14, 2010 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut , da intradevar in ultimul timp am avut f . multe difuzoare logitetech la bobinat si pana acum nu am avut cu nici unul probleme . daca vrei am si difuzoare intacte cum vin de la producator , adica nu am intervenit asupra lor . atasez 2 poze cu cv difuzoare ce aveam la bobinat , reconditionat , schimbat suspensi ... poti intreba userul kati , iam bobinat un pioneer ts -w 307 d2 si a venit sal auda si mi-a spus: claudiu nu credeam ca o sa mai sune in halu asta de bine . til pot rebobina pe ala vechi sau til schimb pe loc cu altul bun . noroc.

1.JPG
 Description:
 Filesize:  102.04 KB
 Viewed:  690 Time(s)

1.JPG

2.JPG
 Description:
 Filesize:  104.43 KB
 Viewed:  678 Time(s)

2.JPG

Sus
ExtaZy

MesajTrimis: Joi Ian 14, 2010 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar cat ma costa ? rebobinatul? mentionez ca a mai fost dezlipit acolo o data... tu ce`mi recomanzi? eu oricum il rebobinez la tine stai linistit, dar as vrea sa`mi cumpar si acel pioner din postul 1. ce zici, este bun? dar pe 8 ohmi.
Sus
CLAUDIU_URBAN
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 15, 2010 9:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai pm.
Sus
ExtaZy

MesajTrimis: Vin Ian 15, 2010 12:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok, si de unde esti? si tu ce zici, sa il rebobinez pasta al meu, sau sa mi`l schimbi cu unul nou ? crezi ca va tine ala mai mult decat cel pe care`l faci tu?
Sus
CLAUDIU_URBAN
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 15, 2010 1:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut , difuzoarele sunt masive pt bani lor insa au fost proaste pe partea de lipituri , adica bobina si lipitura dintre bobina si membrana , io le iau care sunt de bobinat le bobinez iar de lipit le lipesc pe toate cu rasina , nu mai au moarte atata timp cat canta in sistemul pt care a fost gandit si folosite cumpatat , adica au fost gandite de casa nu cum mi-au zis uni clienti ca au incercat sa tina petreceri de 1-2 zile cu ele la volum maxim . stau in colentina , daca vrei poti veni si auzi si difuzor reconditionat si difuzor original neumblat la el . noroc.
Sus
ExtaZy

MesajTrimis: Vin Ian 15, 2010 2:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok, eu sunt din caracal. acum ma indrept spre bucuresti. in 2 ore am plecat. o sa iau numarul tau si te sun astazi sau maine ca mai am niste treburi pe acolo. bafta!
Sus
ExtaZy

MesajTrimis: Vin Ian 15, 2010 2:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la astea crezi ca ai avea ce sa le faci? sunt prajite... sa stiu daca le iau, am 2 de la o combina sony MHC-G88. de 40W parca sunt Confused?

Picture 001.jpg
 Description:
 Filesize:  133.44 KB
 Viewed:  450 Time(s)

Picture 001.jpg

Picture 002.jpg
 Description:
 Filesize:  155.05 KB
 Viewed:  413 Time(s)

Picture 002.jpg

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum