Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intrebare in legatura cu pioneer DEH-3000MP!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
georgik_cristy

Data înscrierii: 04/Dec/2007

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 8:02 pm    Titlul subiectului: Intrebare in legatura cu pioneer DEH-3000MP! Răspunde cu citat (quote)

Am cumparat de la cineva acest cdplayer, am conectat la iesirea de 2,2V un amplificator magnat rx mono, insa nu am gasit unde sa intru in meniul cdplayer-ului sa reglez volumul pentru subwoofer, spuneti-mi si mie daca stiti unde sa intru ca sa reglez volumul. Mai bine se auzea subwoofer-ul cand il aveam pe un sony inainte, acuma cand dau mai tare cdplayer-ul pe la 35 din 62, deja baga distorsiuni la greu!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zeusrazvy
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Cluj

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 8:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am avut si eu modelul.. si nu are reglaj subwoofer din kte stiu nici eu nu lam gasit... e nasol asa...mie nu mia placut...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum