| |
| Autor |
Mesaj |
costi_blue
Data înscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 3:04 am Titlul subiectului: ...intrebare-intrebatoare... |
|
|
oare un subwoofer auto (oricare ar fi el),nu merge amplificat cu o statie de casa (tehnics,pioneer,harman kardon,etc.)?  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 4:05 am Titlul subiectului: |
|
|
pai... in primul rand, NU MERITA
in al 2-lea, putine statii de casa suporta difuzoare de 4 ohmi si wooferele auto sunt pe 4 ohmi in general sau chiar 2. |
|
| Sus |
|
 |
costi_blue
Data înscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
[quote="mihai"
putine statii de casa suporta difuzoare de 4 ohmi si wooferele auto sunt pe 4 ohmi in general sau chiar 2.[/quote]
nu sunt de aceeasi parere ,ba chiar pot spune ca majoritatea statiilor de casa sunt de la 4 - 16 ohmi. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa va fi, dar tine minte ca sensibilitatea subwooferelor auto e de cele mai multe ori net inferioara celor de casa. stfel ca un subwoofer de casa la 200W suna chiar mai tare si mai bine decat unul de 400W auto. daca mai ramai si cu incinta facuta pentru masina, rezultatele vor fi si mai slabe, de multe ori incintele auto sunt astfel facute sa se foloseasca de spatii mici (portbagajul) pentru a suna corect. in spatii mari poti avea surpriza sa vibreze casa...si cam atat. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Dum Mar 25, 2007 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt de alta parere.
am un JBL GTO 1260BR montat acum pe masina si inainte il aveam in casa pt ca nu aveam masina:D. pot sa va spun ca in casa se auzea (din cate am observat eu) mai bine decat in masina. cauze? probabil astea:
-masina este sedan si deci bine izolata de habitaclu
-in casa aveam un oarecare ecou care amplifica muuuuult sunetul
-altele pe care nu stiu sa le enumar acum  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
Limahl
Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 3 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 6:47 pm Titlul subiectului: subwoofer |
|
|
| -Ce este facut pentru masina este pentru masina,acum 2 zile un prieten si-a terminat amplificatorul tot cu un sub de masina. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 7:14 pm Titlul subiectului: Re: ...intrebare-intrebatoare... |
|
|
| costi_blue a scris: | oare un subwoofer auto (oricare ar fi el),nu merge amplificat cu o statie de casa (tehnics,pioneer,harman kardon,etc.)?  |
se poate pune in casa pe un amplificator dar atentie la impedanta...
dupa cum a specificat si asus, difurile auto au ,in general, sensibilitate mai mica decat cele pt casa,dar au si avantaje cum ar fi: coboara mai bine in frecventa ; arata mai bine,in general, decat difurile de casa , in multe cazuri au nevoie de incinte relativ mici. |
|
| Sus |
|
 |
Scooter | Flo Pasionat
Data înscrierii: 21/Aug/2007 Mesaje: 98
|
Trimis: Vin Aug 24, 2007 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Care subwoofer e de masina e de masina... care e de casa e de casa... statziile de casa nu corespund cu impedanta wooferelor de masina... in general.. |
|
| Sus |
|
 |
|