| |
| Autor |
Mesaj |
neo3
Data înscrierii: 05/Iul/2006 Mesaje: 4 Locație: Sf. Gheorghe
|
Trimis: Mie Iul 05, 2006 3:57 pm Titlul subiectului: intrebare intrebatoare?:P |
|
|
ptr un subwoofer magnat xpress 12 in tub ce amplificator .. ar fi acceptabil ...(inca o intrebare .. am vazut pe site .. ca la tubul acesta avetzi si plasa pusa .. eu am achizitionat subwooferul de pe un alt site de specialitate .. si .. l`am primit cu o plasa . care nu poate fi folosita in timp ce merge subwooferul ... nu avetzi cumva voi plasa .. care sa fie buna ptr acest tub ?) |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Mie Iul 05, 2006 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Blaupunkt GTA 2 Special sau mai bine Magnat Rock 400.
Grila e fixata pe tub, nu pe difuzor... deci depinde de cum e constriut tubul. Ce se intampla? Loveste suspensia de grila si pocneste?
Noi putem face rost de multe grile dar trebuie vazut tub-ul sa vedem ce ar merge pus sau cum poate fi modificat tubul. |
|
| Sus |
|
 |
neo3
|
Trimis: Mie Iul 05, 2006 6:38 pm Titlul subiectului: hmmm |
|
|
| pai ... imi atinge membrana plasa ... daca ma gandesc mai bine .. aproape ca plasa sta pe membrana ... |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Iul 05, 2006 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, am mai vazut situatia asta. ai luat un tub universal care nu se pupa deloc cu Xpress 12 care are o suspensie maricica (Xmax 10mm).
Ori schimbi tubul, ori incercam sa punem alta grila mai inalta.
Trebuie vazut. Da maine un telefon (076.52.55.466 - Vlad) si vedem ce putem face. |
|
| Sus |
|
 |
neo3
|
Trimis: Mie Iul 05, 2006 6:47 pm Titlul subiectului: ... |
|
|
| ... pai l`am luat cu tpot cu difuzor ... de la car sound .... |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mie Iul 05, 2006 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai si de ce nu te duci cu el inapoi la garantie daca nu e ok?
L-ai instalat la ei? Nu s-a vazut la proba cum pocneste? (cunosc zgomotul infiorator produs de lovirea suspensiei de grila).
Magnat Xpress 12 vine de la Magnat ca difuzor de subwoofer si atat.
In ce incinta e pus e alegerea comerciantilor sau a clientilor.
Si noi il vindem in tub dar nu am avut inca plangeri. Cat de curand o sa-l oferim si in incinta bass reflex dar la un pret ceva mai mare - cutia e mai scumpa si mai buna decat tubul. |
|
| Sus |
|
 |
neo3
|
Trimis: Mie Iul 05, 2006 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai cand mi`a venit mie comanda ... avea si un biletzel atashat .. pe care scria .." plasa este montata doar ptr protectie .. a nu se folosi " ceva de genu |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mie Iul 05, 2006 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta e tare de tot!
Pai atunci tre s-o dai jos si lasi difuzorul liber... Daca il fixezi bine si ai grija la viraje poate nu-l lovesti....
Mda... glumesc... GRILA ESTE NUMAI pentru protectie... cum adica "a nu se folosi" ?? atunci de ce o mai ai?
Daca poti trimite-ne o poza cu tubul cu tot cu grila sa vedem ce grila si tub ai si vedem daca gasim o solutie. |
|
| Sus |
|
 |
|