Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

intrebare jenti logan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
deliric2007
Pasionat

Data înscrierii: 27/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 2:13 pm    Titlul subiectului: intrebare jenti logan Răspunde cu citat (quote)

stiu k nu e locul dar ne stiind unde sa postez si vazand k pe aici lumea are LOGANURI m'am gandit k nu s'ar supara nimeni, dar daca da asta e sa mi se stearga topicu Sad

intrebarea: intentionez sa'mi skimb jentile de pe logan cu unele de 17" sau 18" Very Happy intrebarea este daca se potrivesk si cum fac cu omologarea, daca stie cineva sa'mi spuna si mie sau un linq cu un forum pe subiect.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 4:29 pm    Titlul subiectului: Re: intrebare jenti logan Răspunde cu citat (quote)

cu 18" e SF. cu 17" iti rupi ficatii. cu 16" e mai acceptabil. problema e ca trebuie sa ramai la acelasi diametru total al rotii (janta+cauciuc) deci cu cat pui janta mai mare cu atat pui cauciuc cu talon mai mic>simti fiecare denivelare...si noi avem din plin d-alea.
caua detalii la http://www.daciaclub.ro/index.php?act=idx
Sus
NIX
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 11:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Omologarea nu se poate face decat daca masina vine cu asa ceva din fabrica. La Logan nu se pune problema de omologare pentru ca toate vin cu 15. Pur si simplu cumperi de 15 din aliaj si le montezi.

Omologarea se poate face la masinile care sunt prevazute din fabrica cu 16 dar au, ca optiuni, jante de aliaj din 17 - ca exemplu. Acolo, pe talon scriind 16, poti omologa jante de 17 Wink

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Feb 06, 2007 4:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

logan are in talon 2 dimensiuni..14 si 15 Very Happy ...deci in jos merge. si stai linistit, RAR-ul isi da acceptul si pentru jante mai mari decat in talon Wink...bani sa ai...
Sus
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 06, 2007 8:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eh, cu spaga cred ca merge aproape orice Smile
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Feb 06, 2007 4:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am o alta intrebare: cati ani ai ?
Nu de alta dar sunt mult icare se trezesc peste noapte cu vise dinastea ...
4 jante pe 18 + 4 cauciucuri noi ... ca banuiesc ca nu o sa cauti SH ... o sa coste cateva mii de euro ... bani pe care nu multi sunt dispusi sa-i investeasca intr-o masina.
De altfel pe jante de 18 nu cred ca poti sa pui la logan fara modificari ... modificari care costa.
Sus
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 6:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti garantez eu ca merg 18 fara probleme spre exemplu 225\35r18 sunt mai mici decat 195\65r15.

In alta ordine de idei un set de roti pe 18 costa undeva la 1500 euro cu cauciucuri bune, spre exemplu eu am dat pe setul de 17 undeva la 1000euro cu niste cauciucuri nu foarte rasarite (dunlop sp sport maxx)
Sus
deliric2007
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 1:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

andrei006 si pesteimputit am 21 de ani nu sunt un pusti care viseaza noaptea cai verzi.... faza e k ma interesam de jenti de 17" cu niste cauciucuri pe la 205/50R17" k mi le cumpara cineva din germania la 89e/buc + gume pe la 60e/buc TOTAL 700e asta in toamna si pana atunci vroiam sa ma interesez cum sa fac cu omologarea
cunoate careva dintre voi pe cineva la RAR cu care se poate "vorbi" Very Happy
Sus
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 8:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer iti recomand sa mergi pe 15, maxim 16. Altfel o sa simti rau diferenta de confort.
deliric2007
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 9:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc de sfat...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum