Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

intrebare legare amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
alexxutzu

Data înscrierii: 27/Aug/2009

MesajTrimis: Joi Aug 27, 2009 2:59 pm    Titlul subiectului: intrebare legare amplificator Răspunde cu citat (quote)

Va salut. Am pe masina deja un amplificator si un subwoofer. Vreau sa mai imi cumpar un amplificator Mac mpx2000 pentru a alimenta niste boxe GZTF 130MK2. Intrebarea este cum alimentez al doilea amplificator? Trag un alt cablu separat de la baterie la statie ori ma pot descurca cu asa ceva http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Alimentare/In_Phase/IPD4/

Astept si un sfat despre compatibilitatea amplificator - difuzoare si daca o sa se simta vreo diferenta de putere. As fi optat pentru altceva dar criza asta nu ne lasa Very Happy Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Aug 27, 2009 3:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti folosi un distribuitor ca cel din link-ul tau
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Joi Aug 27, 2009 3:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti pune linistit un distribuitor...numa pune si sigurante pe fir la amplifuri.
Sus
alexxutzu

Data înscrierii: 27/Aug/2009

MesajTrimis: Joi Aug 27, 2009 5:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe amplificatorul de la subwoofer am siguranta, mai pun si pe statia de la difuzoare una.
Sus
rey

Data înscrierii: 29/Aug/2009

MesajTrimis: Sâm Aug 29, 2009 1:35 am    Titlul subiectului: boxe Răspunde cu citat (quote)

am niste boxe ceva gen http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_interior/Pioneer/CS-7070/ dar cu impedanta de 4 ohmi . le pot pune pe masina dak folosesc http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_260/ ???
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum