|
Autor |
Mesaj |
cos-407
Data înscrierii: 11/Aug/2006 Mesaje: 10 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 10:53 pm Titlul subiectului: Intrebare..montaj sistem pe logan |
|
|
vreau sa va intreb stie cineva dac pierd garantia sistemului electric daca schimb sistemul audio la un logan nou? dupa cat timp am voie sa umblu la el? exista firme agreate care pot face asta fara pierderea garantiei? reprez dacia din Brasov mi-a cerut 5 mil. ca sa-mi monteze un sistem: HU+4 boxe+sub! |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
depinde ... difera de la service la service !
eu sunt din galati .. si fac reviziile la braila ... se comporta mai bine cu masina .. si in plus nu am avut probleme cu modificarile facute !
2 amici deai mei ... numai cu HU schimbat au avut probleme in galati !
cu garantia .. ai voie sa umbli la masina ... dupa ce masina a iesit din garantie ! dc nu ai dacia extenso .. ai 1 an juma ... sau 50 mii km ! dc ai extenso .. ai 3 ani sau 100 de mii !
ca sati raspund la intrebare .. da ai mari sanse sa pierzi garantia pe partea electrica dc faci astfel de modificari ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
cos-407
Data înscrierii: 11/Aug/2006 Mesaje: 10 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi de raspuns. |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Sâm Oct 13, 2007 12:04 am Titlul subiectului: |
|
|
si eu am patit-o cu Loganul alor mei!
am fost la Dacia sa-mi monteze sistemul...ca altfel "pierdeam garantia" cica!
si au facut o varza...nuci n-au stiut sa monteze firele! erau defazate...montaj cu banda izolir! naspa rau!
recomand sa-ti bagi picioarele in garantia lor....monteaza-ti singur sistemul....si daca ei ciripesc ceva...dute la protectia consumatorului cum bine zicea "assus" pe un topic de-al meu .
nu te lasa pacalit...ca te jupoaie astia pt. 1/2 ora de montat! Plus ca ei vor sa monteze toate boxele de 13 cm...altfel nu se complica...pet ca sunt niste incompetenti! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Sâm Oct 13, 2007 7:32 am Titlul subiectului: |
|
|
deacord ... dar faza cu prtotectia consumatorului .... asus are dreptate ... dar este de durata ! aveti idee cam cat se poate intinde !? si cam pana unde se poate ajunge !? _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
|