Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intrebare..montaj sistem pe logan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
cos-407

Data înscrierii: 11/Aug/2006
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 10:53 pm    Titlul subiectului: Intrebare..montaj sistem pe logan Răspunde cu citat (quote)

vreau sa va intreb stie cineva dac pierd garantia sistemului electric daca schimb sistemul audio la un logan nou? dupa cat timp am voie sa umblu la el? exista firme agreate care pot face asta fara pierderea garantiei? reprez dacia din Brasov mi-a cerut 5 mil. ca sa-mi monteze un sistem: HU+4 boxe+sub!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

depinde ... difera de la service la service !
eu sunt din galati .. si fac reviziile la braila ... se comporta mai bine cu masina .. si in plus nu am avut probleme cu modificarile facute !

2 amici deai mei ... numai cu HU schimbat au avut probleme in galati !

cu garantia .. ai voie sa umbli la masina ... dupa ce masina a iesit din garantie ! dc nu ai dacia extenso .. ai 1 an juma ... sau 50 mii km ! dc ai extenso .. ai 3 ani sau 100 de mii !

ca sati raspund la intrebare .. da ai mari sanse sa pierzi garantia pe partea electrica dc faci astfel de modificari !

YM: shokaliptiku
Sus
cos-407

Data înscrierii: 11/Aug/2006
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 11:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi de raspuns.
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 12:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am patit-o cu Loganul alor mei!
am fost la Dacia sa-mi monteze sistemul...ca altfel "pierdeam garantia" cica!
si au facut o varza...nuci n-au stiut sa monteze firele! erau defazate...montaj cu banda izolir! naspa rau!
recomand sa-ti bagi picioarele in garantia lor....monteaza-ti singur sistemul....si daca ei ciripesc ceva...dute la protectia consumatorului cum bine zicea "assus" pe un topic de-al meu Smile .
nu te lasa pacalit...ca te jupoaie astia pt. 1/2 ora de montat! Plus ca ei vor sa monteze toate boxele de 13 cm...altfel nu se complica...pet ca sunt niste incompetenti!

Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 7:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deacord ... dar faza cu prtotectia consumatorului .... asus are dreptate ... dar este de durata ! aveti idee cam cat se poate intinde !? si cam pana unde se poate ajunge !?

YM: shokaliptiku
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum