|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Tokyo Pasionat
Data înscrierii: 08/Mai/2007 Mesaje: 74
|
Trimis: Sâm Mar 22, 2008 9:28 am Titlul subiectului: intrebare pentru cei care cunosc ! |
|
|
| am un subwoofer cu 2 difuzoare iar incinta are geamuri din plexiglas. intrebarea esti s ar auzi mai bine mai tare , mai clar daca as da js geamurile ? ms |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Mar 22, 2008 9:43 am Titlul subiectului: |
|
|
NU. in genreal totul e calculat si nu e pus la intamlpare.
ce woofer ai ?
daca e cu plexi banuiesc ca e ceva bandpass, deci daca iei plexiglasul jos o sa sune prost. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Tokyo Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Mar 22, 2008 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca scoti plexiglasul GARANTEZ ca suna mai incet. si pe langa asta si incorect. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Sâm Mar 22, 2008 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum sa scoti panoul,acela plexiglass este un perete al camerei de compresie din incinta bandpass.Prin scoaterea lui se distruge principiul de functionare al incintei,in nici un caz nu sa cante mai tare,dar mai prost garantat.Acel plexiglass este etansat,este pus geam transparent ca sa se vada cand danseaza difuzoarele,nu ca sa nu intre praful _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Tokyo Pasionat
|
Trimis: Dum Mar 23, 2008 12:07 am Titlul subiectului: |
|
|
am inteles cum e cu subwooferul dar as mai avea o intrebare am un amplif ALPINE http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V_Power/MRP-M850/
si nu stiu exact unde sa tin: -GAINUL la minim , normal sau max,
-Bass EQ 0 db, +6db sau +12
-Lp filter 50,55,75,100,140,170 sau 200 in momentu de fata la mine e la 50 Lp filter , Gainul la normal iar bass eq la +6 db vreau un bass cat mai clar si pufos nu neaparat foarte tare... si nici sa distrug amplifu sau subwooferul .Ms frumos pt raspunsuri |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|